Эко-Маркет
Другие названия: ООО "ЭКО"
Сфера деятельности: Торговля: Супермаркеты, маркетплейс, техномаркеты
Сайт: www.eko.com.ua
Регионы работы: Киев, Артёмовск, Бахчисарай, Белая Церковь, Винница, Горловка, Днепр, Донецк, Енакиево, Житомир, Ивано-Франковск, Кропипницкий, Ковель, Конотоп, Константиновка, Краматорск, Кременчуг, Луганск, Луцк, Николаев, Полтава, Ровно, Ромны, Севастополь, Северодонецк, Сумы, Фастов, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Шостка
Сфера деятельности: Торговля: Супермаркеты, маркетплейс, техномаркеты
Сайт: www.eko.com.ua
Розничная торговля
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Эко-Маркет
Отзывы о компании «Эко-Маркет» Всего: 145
Все Киев Артёмовск Бахчисарай Белая Церковь Винница Горловка Днепр Донецк Енакиево Житомир Ивано-Франковск Кропипницкий Ковель Конотоп Константиновка Краматорск Кременчуг Луганск Луцк Николаев Полтава Ровно Ромны Севастополь Северодонецк Сумы Фастов Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Чернигов Шостка
31.08.24 20:15
ярослава,
після роботи в наших кафе і ресторанах явно легше і комфортніше, гроші ніхто не затримує і немає тупого бикування з власниками. нарешті то була оформлена, що ще - на кухні порядок, класний посуд і все інше
працювала б і далі але з'явилося місце і можливість вивезти маму до чехії, так що ось так
01.08.24 13:54
з ремонтом холодильного обладнання у мене проблем немає і машину вожу, практики років 10. Умови влаштовують, під час співбесіди все ніби прояснили
Чекаю зворотного зв'язку щодо зарплати і графіку, якщо що то по руках
31.07.24 13:08
Катерина,
Это моя вторая работа: получила еще больше знаний и научилась работать с разными видами теста,вот такое обучение на потоке для меня - лучше всего. Условия для начинающих очень хорошие
Зарплата просто обычная,не высокая, не низкая
30.07.24 23:56
Юля,
Буде офіційне працевлаштування + можливість заробляти для твоєї родини
Життя за розкладом, любителям покурити і поговорити краще пройти повз
30.07.24 13:48
З СRM працював до цього, це був не основний напрямок, швидше допомагав адмініструвати, а так більше сидів на 1С. Відгукнувся на вакансію і отримав запрошення на співбесіду - спілкування сподобалося, підхід...»
Усе таки брак досвіду є брак досвіду, зараз їм потрібна людина, яка більш глибоко в темі
29.07.24 19:18
Влад,
прийшов уже з досвідом,тією самою роклою керувати міг, ну чомусь довчили на місці. возили з баришівки прямо це було дуже зручно. одна з небагатьох робіт, де з грошима не морочать мізки
не витягнув графік, але потрібно було спробувати
03.07.24 23:56
Я працювала раніше в кафе 8 років і зараз перебуваю в пошуку. Графік і зарплата нормальні, та й інші умови точно кращі ніж було
На жаль відрізняється багато в чому від того до чого звикла, можна піти попрацювати кухарем і підтягнути знання - сказала що подумаю
02.07.24 00:41
Евгения,
Пропрацювала 2 роки, основне що зазначу - це стабільність, працюй виконуй показники і все у тебе буде добре
Зараз переїжджаю з Бучі до Києва і міняю взагалі сферу роботи, тому ось так)
01.07.24 17:48
Олег,
склад знаходиться в Мартусівці, є розвозка (сам я в Києві живу). за чутками гроші стабільно платять і в трудову запис йде відразу. Поговорили як би нормально
графік як такий обговорюється, якщо утрясемо це питання то буду працювати. Досвіду на штабелері у мене вистачає
30.06.24 18:51
Влад,
влаштувався після технікуму тож хочу подякувати за довіру і все чого навчили - досвід найважливіше вважаю
графік важкуватий особливо якщо паралельно ще вчишся далі