OTTO Work Force
Другие названия: Отто, Otto
Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Сайт: www.ottoworkforce.com.ua
Телефоны: +38 (0322) 61 66 70; +38 067 351 42 28; +38 067 679 01 15; +38 067 352 26 68; +38 096 365 99 90; +38 096 759 13 27
Регионы работы: Киев, Бердичев, Винница, Днепр, Житомир, Запорожье, Ковель, Львов, Тернополь, Харьков, Херсон, Ялта
Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Сайт: www.ottoworkforce.com.ua
Працевлаштування українців у Польщі
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании OTTO Work Force
Отзывы о компании «OTTO Work Force» Всего: 139
Все Киев Бердичев Винница Днепр Житомир Запорожье Ковель Львов Тернополь Харьков Херсон Ялта
25.10.23 15:34
Консультантка Віра допомогла влаштуватися на Консберг. Виробництво непогане, немає шкідливих якихось речовин. Не треба носити важкостей тому така робота може підійти і жінкам.
Може бути, на 4 з 5.
23.10.23 11:34
Працюю на Адієнті в Беруні. Є все необхідне для роботи і життя. Умова о праце, карту побита помагають зробити, у всьому пропонсультують і допоможуть.
Боялася я цих заробітків, але реально дуже задоволена умовами.
20.10.23 11:36
Шукала роботу так щоб не працювати в нічні зміни бо я себе тоді погано почуваю. Переходила в кілька агенцій але всюди роботи тільки з нічними і всім пофіг на твоє самопочуття. Найшла пропозицію в отто, і тут я...»
Так що однозначно раджу вам звернутися в цю агенцію.
18.10.23 14:56
Отношение хорошее, боялась ехать в Польшу потому что много информации что там якобы наших не очень любят, но в отто реально все хорошо, много наших через них работает по всей Польше, знаю много людей которые...»
Не кидают, все надежно и можно делать документы чтобы остаться в Польше жить постоянно. Однозначно рекомендую это компанию!!
16.10.23 17:06
Дуже вдячний цій фірмі, бо я був в жахливій ситуації, мене кинули з документами і роботою, звернувся в отто. Вони на мене стільки часу і сил витратили! Зробили він нова всі документи, дали житло і роботу...»
Дякую, отто, ви люди!.
08.10.23 14:40
В ОТТО найдеться робота і працьовитим і лінивим))) Є вакансії що по 8 годин робота і тільки в денні зміни, є такі що навпаки купа надгодин і можеш добре заробити.
Тут вже все залежить від вашої кінцевої мети… або потихеньку жити і шось собі підзаробляти або фігачити і відкладати нормальні гроші..
06.10.23 15:08
Працюю на складі пепко в катовіце. Подобається що робота в межах міста немає так шо ти маєш добиратися або жити в глухому селі і не бачити світу. Комплектуєш собі замовлення, з вузком і сканером, немає нічого...»
Хотілося би трошки довшу перерву або більше перерв на роботі, за 20 хв я особисто не встигаю добре перепочити.
30.09.23 16:28
Работа и нормы очень интенсивные. Есть много надчасов и ты на это подседаешь))
Жить так постоянно наверно очень тяжело, но на год чтобы заработать фундамент в такой режим можно включиться...
14.09.23 16:42
Я дуже задоволена роботою в цій агенції. З початку від консультацій на Україні і завершуючи отриманням зарплати - все чітко, без затягувань. Все організовано найкращим чином.
Хотілося би щоб житло було ближче до роботи бо доводиться значно раніше вставати на роботу шоб йти пішли а за транспорт мені шкода 100 злот в місяць віддавати...
07.09.23 15:08
ОТТО это хороший старт на самом деле, можно выучить язык, адаптироваться, получить карту побыта и после 18 месяцев отработки через агенцию устроиться без посредников к работодателю.
Как и все посредники требуют чтобы ты работал как часы.