Telmone
Сфера деятельности: Торговля: Косметика, парфюмерия
Сайт: telmone.nl
Регионы работы: Киев, Артёмовск, Белая Церковь, Винница, Владимир-Волынский, Горловка, Днепр, Дружковка, Константиновка, Львов, Орджоникидзе, Первомайск, Полтава, Северодонецк, Сумы, Харьков, Червоноград, Чернигов
Сайт: telmone.nl
Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про якісні товари, які неможливо придбати в звичайних магазинах. Наша мета: «Якісні товари в кожен будинок». Усі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви зрозуміли і відчули, що товари, які ви купуєте в нашому магазині зроблять ваше життя легше, подарують позитивні емоції та відкриють світ незвіданого комфорту і досконалості. Щодня покращуючи і оптимізуючи нашу роботу, ми робимо все можливе для того, щоб відповідати вашим очікуванням і привнести у ваше життя новизну, зробити її легше і цікавіше.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Telmone
Отзывы о компании «Telmone» Всего: 378
Все Киев Артёмовск Белая Церковь Винница Владимир-Волынский Горловка Днепр Дружковка Константиновка Львов Орджоникидзе Первомайск Полтава Северодонецк Сумы Харьков Червоноград Чернигов
14.09.20 13:18
victor smerch,
В Телмоне працюю вже більше 4 років, компанія стала вже майже рідною. Взагалі у нас відносини побудовані так, що керівництво і робітники існують як одне ціле. Всі налаштовані на одну мету - добре працювати, компанію вести вперед.Хто це розуміє, у того зп досить високогоо рівня досягає.
ненормований робочий день.
12.09.20 17:46
Анна,
Работаю уже не первый год в данной организации и хочу отметить, что людей тут очень ценят особенно с желанием работать и инициативных. Премии и поддержка от начальства. Всё для развития молодого специалиста тут есть.
12.09.20 14:19
Алина,
Работа как работа, иногда правда бывают интересные клиенты забавные но это скорее плюс чем минус в нашей работе.А так всё как обычно.Стабильная зп и частенько бывают доп.мотивации.
Для меня не слишком удобно добираться
07.09.20 12:45
Виталий Назаренко,
Плюс работы в том, что здесь может работать каждый, даже если нет профильного образования. Есть возможность получить базовое обучение за счет компании. Сейчас работаю без проблем, по условиям все устраивает – деньги платят, уровень хороший.
Их нет
07.09.20 11:18
Компания надёжная, зарплата выплачивается вовремя. Коллектив прекрасный, нашла себе хороших друзей, с которыми общаюсь уже годами. Всегда помогут новичкам, поддержат и создадут весёлую, комфортную обстановку. Можно вырасти по карьерной лестнице, а не топтаться на месте.
нет отрицательного
27.08.20 11:35
Валентина,
В компаніїї вже рік. Зарплату ні разу не затримали. В період жорсткого карантину всі працювали віддалено з дому. Є повна підтримка від керівників та менеджерів з навчання
Робота полягає в великій кількості вихідних дзвінків, тож не підійде тим, кому важко всидіти протягом дня на одному мясці (звичайно, з перервами)
26.08.20 22:20
Андрей,
Давно працюю в Телмоне, можу сказати що тут тільки плюси. Мені все подобається, зарплата вчастно і достойна, є мотивація додатково подорожі цінні подарунки, графік зручний.
нема
25.08.20 19:57
антон,
Робота не складна, всьому навчають,е можливiсть достойного заробiтку.
Не увидел
24.08.20 19:38
Роман Туев,
Працюю пів року тільки, але загалом все подобається. Багато цікавої інформації, завжди допомогають та навчають. Умови і оплата гідні!
Не обнаружил
24.08.20 18:31
Классная работа, мне все по душе. Есть развитие и достойная оплата!
Нет.