Telmone
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: telmone.nl
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Біла Церква, Вінниця, Володимир-Волинський, Горлівка, Дніпро, Дружковка, Константинівка, Львів, Орджонікідзе, Первомайськ, Полтава, Сєвєродонецьк, Суми, Харків, Червоноград, Чернігів
Сайт: telmone.nl
Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про якісні товари, які неможливо придбати в звичайних магазинах. Наша мета: «Якісні товари в кожен будинок». Усі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви зрозуміли і відчули, що товари, які ви купуєте в нашому магазині зроблять ваше життя легше, подарують позитивні емоції та відкриють світ незвіданого комфорту і досконалості. Щодня покращуючи і оптимізуючи нашу роботу, ми робимо все можливе для того, щоб відповідати вашим очікуванням і привнести у ваше життя новизну, зробити її легше і цікавіше.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTelmone
Відгуки про компанію «Telmone» Усього: 378
Усі Київ Бахмут Біла Церква Вінниця Володимир-Волинський Горлівка Дніпро Дружковка Константинівка Львів Орджонікідзе Первомайськ Полтава Сєвєродонецьк Суми Харків Червоноград Чернігів
10.06.20 23:18
Быстро обучилась и приступила к работа
Постоянная смена начальства, непонятная система подсчета зп, невозможность дозвониться или написать руководителю.
10.06.20 18:06
Рафик Отт,
Не буду петь дифирамбы, работа как работа. Условия нормальные – офис, коллектив неплохой, по деньгам приемлемо19
особо нет
10.06.20 18:05
Рафик Оттно,
особо нет
09.06.20 06:42
Дмитрий Шестаков,
Никогда не думала, что из меня получится хороший продавец, но в итоге мне удается выполнять и даже перевыполнять план с легкостью. Очень помогло обучение, ну и коллеги опытом делились. Мне очень нравится работа.
05.06.20 02:18
Дмитрий Шестаков,
В Телмоне працюю вже більше 4 років, компанія стала вже майже рідною. Взагалі у нас відносини побудовані так, що керівництво і працівники існують як одне ціле. Всі налаштовані на одну мету - добре працювати, компанію вести вперед. Хто це розуміє, у того зп досить високого рівня досягає.
нету
02.06.20 03:16
Сергий Соловий,
м. Червоноград
Мне в компании нравится ритм внутренней жизни, чувствуется что работаешь рядом с неравнодушными к своему делу людьми, а это вдохновляет. Плюс достойная оплата и комфортные условия.
01.06.20 19:48
Оксана Пташинская,
Комфортные условия работы.
Работа не для ленивых
01.06.20 17:31
ASME ASME,
Хорошая робота, не для ленивых, но работать и зарабатывать можно. Обучают всему с первого дня, колеги хорошие.
30.05.20 04:00
Владимир,
Сміливо рекомендую, дуже класна компанія. Тут реально отримати гарний досвід і багато чому навчитися, зп залежить від прикладених зусиль, виплачують завжди вчасно, умови для роботи дуже хороші.