Telmone
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: telmone.nl
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Біла Церква, Вінниця, Володимир-Волинський, Горлівка, Дніпро, Дружковка, Константинівка, Львів, Орджонікідзе, Первомайськ, Полтава, Сєвєродонецьк, Суми, Харків, Червоноград, Чернігів
Сайт: telmone.nl
Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про якісні товари, які неможливо придбати в звичайних магазинах. Наша мета: «Якісні товари в кожен будинок». Усі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви зрозуміли і відчули, що товари, які ви купуєте в нашому магазині зроблять ваше життя легше, подарують позитивні емоції та відкриють світ незвіданого комфорту і досконалості. Щодня покращуючи і оптимізуючи нашу роботу, ми робимо все можливе для того, щоб відповідати вашим очікуванням і привнести у ваше життя новизну, зробити її легше і цікавіше.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTelmone
Відгуки про компанію «Telmone» Усього: 378
Усі Київ Бахмут Біла Церква Вінниця Володимир-Волинський Горлівка Дніпро Дружковка Константинівка Львів Орджонікідзе Первомайськ Полтава Сєвєродонецьк Суми Харків Червоноград Чернігів
09.08.20 19:13
Андрей,
Работа интересная, иногда приходится задерживаться, но меня это не отягощает. Условия работы хорошие: офис светлый, удобный,оборудование современное.Коллектив тоже весьма приятный, находиться на протяжении всего дня с людьми не сложно.
09.08.20 17:55
Maksim,
Телмоне компания надежная, работает давно, так что на работу можно сюда устраиваться. Говорю уверенно, потому что и работаю давно и знаю эту кухню изнутри уже. Не скажу, что работа такая вся простая – есть свои сложности, но зато и оплата труда идет соответствующая.
Не было таковых.
09.08.20 17:53
За несколько лет работы в компании я понял что самое лучшее здесь это коллектив, зарплата зависит только от тебя самого, ну и все остальное тоже устраивает.
нету
08.08.20 16:15
работа ка работа иногда правда бывают интересные клиенты забавные но это скорее плюс чем минус в нашей работе.а так все как обычно.стабильная зп а так частенько бывают доп.мотивации.
пока не обнаружил.
07.08.20 11:04
Работаю в компании 2-ой год. Ни разу не было задержек з/п, компания свои обязательства полностью выполняет. Очень грамотное обучение и коллектив классный
отрицательных сторон не увидел
03.08.20 06:13
В цілому працюю в компанії менше року,але можна сказати,що це прекрасна і стабшльна компанія.З плюсів можу відзначити що компанія завжди розвивається,відкрита корпоративна комунікація,влаштовуються різноманітні заходи для співробітників,лояльне керівництво,завжди чистий офіс,зручне робоче місцета адекватні колеги ідружня атмосфера.
Нічого.
02.08.20 21:29
Работаю уже не первый год в данной организации и хочу отметить, что людей тут очень ценят особенно с желанием работать и инициативных. Премии и поддержка от начальства. Все для развития молодого специалиста тут есть.
Все нормально.
01.08.20 13:34
Работать тут комфортно.Коллектив у нас замечательный, руководство отзывчивое, график удобный. Я работаю в колл-центре, знаю, что работа не всем подходит, но у меня получается и мне нравится.
не обнаружил
30.07.20 10:39
Иван Приходченков,
Працюю тільки 2місяць в Телмоне, враження переважно позитивні. Класний колектив і керівник завжди в усьому допомагає. Робота цікава а головне з достойною оплатою. Дуже зручний графік і розташування.
их нет