Irens
Другие названия: Иренс
Сайт: irens.com.ua
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Горловка, Днепр, Дружковка, Житомир, Запорожье, Одесса, Харьков, Энергодар
Сайт: irens.com.ua
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Irens
Отзывы о компании «Irens» Всего: 103
Все Киев Белая Церковь Горловка Днепр Дружковка Житомир Запорожье Одесса Харьков Энергодар
19.02.23 08:32
Марі,
Чи коштувало воно того? - Так. Роботу зараз знайти важко, а тут є десь розгорнуться і чому навчиться.
Дякую компанії
16.02.23 08:33
Вікуся,
Працюю в цій агенції 7 років, затримка оплати була 2 рази. Завжди все чітко та вчасно.
Задоволена
12.02.23 09:16
Юра,
Компанія надає відмінну роботу та колектив, одне з найкращих місць де я працював. Завжди є куди розвиватися та вдосконалювати свої навички. Завжди можна отримати потрібну підтримку адміністрації. В цілому все...»
Рекомендую
24.01.23 20:16
Оксана,
Якщо ви любите розвиватися та рости професійно, то прям рекомендую спробувати свою кар'єру тут. Зарплата регулярна, навчання всякі, корпоративи-все є, та й взагалі народ дружний тут. Завжди допоможуть, якщо що
Дуже вдячна компанії
20.01.23 09:07
Володя,
Опишу ситуацію зсередини. Чим довше працюєш, тим більше успіху, розвитку та грошей. За добру роботу дають різні плюшки.
Все гуд
18.01.23 10:49
Юрій,
Відпрацював до Іренсу – 3 роки, пішла тільки тому, що переїхала. Досі згадую свою роботу лише із позитивним настроєм. Взагалі нема на що поскаржитися, зарплату платили вчасно та хорошу, багато разів преміювали...»
Я задоволенний
12.01.23 08:34
Олена,
Стабільна робота, кар'єрне зростання, повне забезпечення та дуже багато різних плюшок. Дуже цікава команда. Спочатку було не по собі, я влаштувалась на роботу зі мною всі віталися, абсолютно ВСІ! Працюючи в...»
Люблю
09.01.23 10:38
Злата,
Хороший варіант для заробітку. Роботи багато, багато платять. Виникаючі питання можна вирішити з адміном, який завжди на зв'язку.
Я повністю задоволена ❤️
07.01.23 09:42
Василій,
Працюю тут уже близько року. Зарплата вища, ніж в інших компаній. Є бонуси та акції для працівників.
Задоволенний