Частный предприниматель Ивченко Олег
Сфера деятельности: Услуги: Юридические услуги, право, адвокатура, консультации
Сайт: www.wisegroup.com.ua
Сайт: www.wisegroup.com.ua
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Частный предприниматель Ивченко Олег
Отзывы о компании «Частный предприниматель Ивченко » Всего: 41
09.09.24 16:33
Сергій,
Мав чудову співпрацю з компанією.Проявили максимум терпіння до мене ,складний проєкт але все пройшло на відмінно ,Дякую і рекомендую.
Не було
06.03.24 18:42
Юлія,
Чудова компанія! Консультація на вищому рівні! Оцінку зробили на вищому рівні . Що дуже добре що всі бумаги оформили онлайн за декілька днів і прислали по пошті. Роботою компанії задоволенна на 100%. Перед...»
08.02.24 10:56
Марина Панасюк,
Исключительно профессиональная команда. Работают слаженно, в срок, качественно. Прекрасно налажена обратная связь. Спасибо. Уверенно рекомендую.
09.01.24 16:31
Ганна,
Найкращій сервіс! Фахівці привітні і компетентні, відповідають на всі питання. отримала те, що хотіла в короткі терміни. Ціна влаштувала. Рекомендую, не пожалкуєте.
06.01.24 22:09
Вероніка,
Спеціалісти - профі. На першій консльтації дали відповіді на всі мої запитання, дуже класно пояснили. Рекомендую звертатись, точно допоможуть!
не знайшла
17.08.22 18:12
Тетяна,
г. Белая Церковь
задоволені співпрацею,дуже швидко,якісно і кваліфіковано отримали свої штрих-коди.Дякую,рекомендую звертатись до Вайз
не побачила
11.08.22 15:20
Юлия,
Відкривали свій бізнес і працювали вперше з Вайз груп. Мені дуже сподобалась швидкість та професійний рівень співробітників. Більш того, коли тільки починаєш є багато питань, з якими мені допомагали на кожному...»
22.06.22 17:17
Роман,
Компанія допомогала з переоформленням права власності на патент та торгову марку.
Все вчасно, можу рекомендувати.
Немає негативу.
13.04.22 18:48
Віктор,
Задоволений співпрацею. Всім рекомендую. Порядні і професійні.
не мають негативних сторін
18.02.22 10:15
Владимир,
Всем рекомендую ,одна из лучших компаний! Было очень приятно работать с Вайз Груп. Заказывал штрихкод на собственную продукцию, помогли быстро, буду обращаться снова, так как ассортимент расширяется. Также...»
нет.