ОТП Кредит
Сайт: ru.otpcredit.com.ua
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Дніпро, Донецк, Єнакієво, Запоріжжя, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Львів, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Сімферополь, Суми, Токмак, Харків, Чернівці
Сайт: ru.otpcredit.com.ua
Потребительское кредитование
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюОТП Кредит
Відгуки про компанію «ОТП Кредит» Усього: 1
Усі Київ Олександрія Дніпро Донецк Єнакієво Запоріжжя Кіровоград Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Львів Мелітополь Миколаїв Одеса Сімферополь Суми Токмак Харків Чернівці
01.04.15 10:33
KS 1,
м. Кіровоград
Плохие отзывы пишут только те, кто думал что будет приходить на работу, пить кофе и за это будет получать з/п в килограмовых золотых слитках. Снимите розовые очки! Нормальная з/п будет когда Вы будете правильно работать, а не "я бля вкалываю с утра до ночи, а денег только на маршрутку хватает!" Мотивация ТУТ одна из САМЫХ ВЫСОКИХ!!! Отработав 3 года ни разу не кинули с з/п, колектив супер!!! Начальство всех...»
карерный рост не очень - нужно выложится по полной