Террін
Інші назви: ТзоВ Террін, Террин, ВАТ "Концерн Галнафтогаз"
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Телефони: (032) 298-89-38
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Дніпро, Кривий Ріг, Львів, Стрий, Харків
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Телефони: (032) 298-89-38
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Дніпро, Кривий Ріг, Львів, Стрий, Харків
Займається розробкою і впровадженням проектів. На даний час - це проект створення мережі ресторанів швидкого харчування "Ala minute" при АЗС "ОККО"
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТеррін
Відгуки про компанію «Террін» Усього: 40
31.12.13 18:46
Николай,
Уже третий год работаю. Всё устраивает, особенно всякие бонусы вроде разных льгот и возможностей, как, например, соревнований и тренировок по футболу (только для работников компании). И то ли я человек не конфликтный, то ли мне с колективом повезло.
Смешно читать опусы уволенных за нарушения. Хотя оно и понятно.
24.09.13 16:24
Кирил,
Работал поваром в ресторане. Всё устраивало. В начале 2012 хотели перевести на Хот Кафе у чёрта на куличиках, и почти удалось. Но получилось выйти на руководство, объяснил ситуацию и всё успокоилось. Работал честно, так что проверки мне были побоку.
Сейчас сменил специальность ибо нужно больше денег.
Логисты иногда лажают и по всякой мелочи накладки случаются. Местами напрягает.
07.06.13 23:55
Марічка Бурачкова,
м. Львів
Лише декілька нормальних людей в цілому колективі.
Працювала поваром в "Аля мінуті". Колектив жахливий. Як то кажуть; "Село без сільради....". Постійні плітки, та неправдиві доноси керівництву. Одні хто справді працює, - погані. Хто на їхньому горбі виїжджає, - добрі. Керівник, Ольга Миколаївна, - глупа жінка котра вірить в будь яку нісенітницю, крім того істеричка, яка взагалі не поважає людей! Обіцяного соцю пакету, як такого взагалі немає, жодних лікарняних,...»
13.12.12 10:06
Аноним Доброжлатель,
м. Стрий
Нет ни каких положительных впечатлений о Хот-кафе и о директоре, как говорится рыба гниет из головы, по поводу компании в целом, компания динамично - розвивается.
Джус Оксана, какое красноречие, боитесь что вашим отзывом вы напугаеете кого-то и люди перестанут о Вас писать гадости, я думаю что Вы больше боитесь, что о вашей работе и руководстве здесь напишут и прочитают не только организаторы работы кафе, но и вышестоящее руководство Галнафтогаза.
19.09.12 21:57
911,
Большая компания.
Избитые колени - на будущее.
Оксана Джус - "руководитель".
Начнем с того, что четко поставленных задач нет.
Отношение к персоналу хамское.
Личного времени и жизни работников не понимает, не учитывает и делает все для того, чтобы свести на минимум личную жизнь подчиненных.
Отношение к персоналу зависит от настроения, оно же будет или хамское или вообще не терпимым.
Существует лишь ее мнение, других вариантов быть не может.
К краткой...»
19.09.12 18:43
Хот Кафе,
???
Листи з вказівками напевно робляться по принципу: я написала, а ти пойми що я хотіла сказати.
Трактувати ті листи можна по різному. Коли перетелефонувати і переспросити, то: "Що там не зрозуміло???? 0_о, там все написано".
Робиться для того, щоб завжди зробити дибілом фахівця.
19.09.12 18:30
працівник,
м. Кривий Ріг
не замітно
З деякими людьми було цікаво працювати.
Звісно за виключенням таких осіб, як Оксана Джус, Хамурда, Швед, Пацій.
У відділі супутки все трохи складніше. Обєму роботи більше, одиниць товару більше тай магазин в них площею більший ніж кафе. Ну і відповідна кількість "фахівців". Тільки от з того маленького кафе більше шуму ніж воно є насправді. Замість того, щоб виконувати нормально роботу, фахівців грузять безглуздими звітами. Треба звіт - зробіть самі, вся інфо у вас є. Тільки от про фахівця треба попіклуватися, щоб часом не...»
19.09.12 00:20
Анонім,
м. Кривий Ріг
нечего плохого ну и хорошего о компании в целом сказать не могу.
Нічого поганого та хорошого про О.Д. сказати не могу, працювати реально можна,як би була нормально налагоджена робота по всій мережі Окко взагалом, а по поводу кафе можу сказати одне, все всі встигали робити,якбе на кожній з філії було б хоча б по 4-ри фахівця тоді бусі все встигали робити і не виникало питать до фахівців з боку керівицтва, та навпаки, якось у відділі супутка все встигають роблять, а хот-кафе чим...»
18.09.12 23:49
вижимають усі соки на окко))
Мені здається, що можливо вона і зривається на всіх із-за того, що в неї не складається в особистому житті,так як би вона того хотіла, зриває свою злість на всіх і істерично кричить, я особисто була присутня, це щось, і ще кажуть що вона закінчила універ на прихолога, люди по її істериці можна сказати одне, що їй самій потрібен психолог.
18.09.12 23:42
нічого доброго не можу написати.
шкода, особисте життя виставляти на обсуд людям, але поглянемо з іншого боку, хто крім неї самої міг розповісти про її проблему, ну логічно, тому вона сама в цьому вина, знає де в неї весить скелет в шкафу, по отзивам, що люди залишають, видно що Оксану Д. усі дуже люблють на окко, тому і зачепили цю тему.