IT-курсы Lemon.School в Киеве
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: kiev.lemon.school
Телефони: 099-496-96-66
Регіони роботи: Київ, Чернігів
В Lemon School продолжительность курсов составляет 2-4 месяца. Но пусть вас не пугает краткость обучение, ведь его темп достаточно серьезный – на большом количестве курсов занятия проводятся три-четыре раза в неделю. Мы уверены, что легко вам не будет, но то, что после IT-курсов в Киеве вы станете профессионалом в выбранной области IT-технологий – это 100%. Готовьтесь, что придется попотеть. Именно поэтому мы советуем вам запастись большой мотивацией, не прогуливать, ловить каждое слово преподавателя и выполнять все домашние и практические задания.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюIT-курсы Lemon.School в Киеве
Відгуки про компанію «IT-курсы Lemon.School в Киеве» Усього: 117
07.12.23 13:47
Максим,
Пройшов курси, є посилання на додаткові джерела, є вебінари онлайн і в записі - тобто навчання різнобічне - все залежить від тебе, до того ж є всякі міні-конкурси та спілкування на іншій спеціальній платформі...»
не бачив
22.11.23 12:56
Олег,
Записався на курс «СЕО». Зацікавив саме цей курс, я знайшов для себе важливі моменти, включені до програми. Навчання відбувається у вигляді записаних відео уроків від експертів, але є і зворотний зв'язок, у...»
все ок
20.11.23 14:58
Вероніка,
Круті курси. Зате тепер я чітко розумію як діяти далі, і що казати, щоб на тому кінці проводу були зацікавлені мною та моїми послугами.
все було хорошо
16.11.23 16:37
Людмила,
Матеріалу багато, теорія, практика, і щоб рухатися далі, вже з перших уроків треба вникати, інакше потім не розберешся. Вартість курсу невелика, формат навчання цікавий. Після закінчення буде і диплом, з яким...»
все сподобалось
13.11.23 16:02
Олег,
Все викладено у зрозумілій формі, слухати було досить цікаво. І в процесі навчання відразу став помічати свої помилки, де і як не правильно роблю в різних ситуаціях.
не помітив
10.11.23 17:38
Лідія,
Курс по СЕО супер! Інформації багато за курсом у різних блоках. Все докладно пояснюється.
не знайшла
07.11.23 15:29
Саша,
Процес навчання проходив у зручному для мене режимі, я сам склав для себе графік. Так хочу зазначити, що курс пропонує на початку поради з навчання (як ефективніше вчитися)
не бачив
24.10.23 16:04
Наталя,
Вибрала курс для того, щоб систематизувати вже існуючі знання по ММС, отримати нові. Формат онлайн навчання для мене найприйнятніший. Сподобалося те, що курс охопив усі теми, які є актуальними для мене
не було
22.10.23 18:54
Елена,
Впечатление положительное. Все структурировано, все четко. Не просто заваливают теорией, но помогают закрепить ее практическими заданиями.
все понравилось
20.10.23 14:14
Алла,
Сподобалась програма, вартість, можливість навчатися онлайн у своєму темпі за допомогою кураторів. Школа класна!
все добре