ZULU
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: zulu-help.com
Телефони: 380 (63) 782-84-87
Ел. пошта: zzuluhelp@gmail.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Ірпінь, Кременчуг, Львів, Одеса, Ровно, Суми, Харків, Чернівці
Сайт: zulu-help.com
Телефони: 380 (63) 782-84-87
Ел. пошта: zzuluhelp@gmail.com
Наша компанія, «ZULU», пропонує професійні послуги з написання різноманітних студентських робіт в різних містах України, таких як Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів та Запоріжжя. Ми працюємо за офіційним договором і надаємо фіскальний чек. Наша команда готова виконати завдання з будь-якої гуманітарної або точної дисципліни. Незалежно від того, чи потрібна вам курсова робота, дипломна чи будь-яка інша робота, ми напишемо її відповідно до ваших вимог та бажань, дотримуючись встановлених термінів. Ви отримаєте якісну та унікальну роботу, яка повністю відповідатиме методичним рекомендаціям та вимогам... »
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюZULU
Відгуки про компанію «ZULU» Усього: 41
Усі Київ Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Ірпінь Кременчуг Львів Одеса Ровно Суми Харків Чернівці
23.04.25 11:00
Людмила Тимофєєва
м. Одеса
👍 Офіційне працевлаштування, бонуси
👎 Сезонність
16.04.25 20:31
Саша
Відсутні
Не набридло самих себе розхвалювати щоб люди велись на звичайну брехню!Роботи майже немає і та з горою зауваженнь і копійчаною ціною!Хочете попрацювати їм на карман,вперед!
12.04.25 22:51
Ольга
👍 Вже в зулу працюю давно, тому отримала в роботу дисертацію. В інших компаніях таких видів робіт не зустрічала
👎 Інколи бувають термінові правки, що збиває графік роботи
03.04.25 00:41
Анастасія
Працюю не в одній компанії, хочу сказати, що в зулу замовлень більше та частіше затверджуються у виконання.
За рік роботи ще не зустріла негативних сторін)
29.03.25 10:26
Ярослав
м. Ірпінь
Немає взагалі!!!
Висновок після співпраці з даними істотами,гроші затримують,необгрунтовані правки дають наче навмисно щоб не оплачувати роботу!
24.03.25 18:41
Ростислава
м. Львів
Для мене перевага в цій компані -
це офіційне працевлаштування та оплачувана відпустка
Хотілось би отримувати більше
замовлень
06.03.25 14:13
Анна Чернецька
м. Вінниця
Подобається, що всі правила прописані та чіткі. Крім виплат можна отримувати додаткові бонуси 😍
Треба швидко відгукуватись на роботи, бо є конкуренція
04.03.25 07:36
Ірина
Бачу тут стільки задоволених а чому ж мені не пощастило,роботи мало і оцінюють дешево то мало того ще ті три копійки півмісяця треба чекати!Згаяти час марно то вам сюди….
Розписують як все добре а насправді не варті уваги
19.02.25 15:18
Андрій Лейба
Зручна організація роботи, бонусна система, вчасні виплати. В зулу завжди маю стабільний підробіток. Можу самостійно визначити свій робочий графік, це подобається.
Немає
11.02.25 11:50
Світлана
м. Дніпродзержинск
комунікація гарно організована, зручно брати роботи, вчасні виплати, працюю з ними вже 3 роки
не берусь за роботи з високою унікальність