Amaxa ( Медікор,ЛТД)
Другие названия: Амакса Консьюмер Хелс, Амакса Україна, Амакса Іст Юроп Сервіс,ТОВ Медікор ЛТД
Сайт: amaxa-pharma.com
Телефоны: 044 580 1010 ,0445 80 2020
Сайт: amaxa-pharma.com
Телефоны: 044 580 1010 ,0445 80 2020
Компанія по продажу препаратів бренду Амакса та надання послуг по клінічним випробуванням Медікор ЛТД
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Amaxa ( Медікор,ЛТД)
Отзывы о компании «Amaxa ( Медікор,ЛТД)» Всего: 4
04.12.25 15:36
Медичний представник
Офіційно
Привіт, чому поділитись досвідом роботи в даній компанії. Працював медичним представником деякий час,звільнився,бо запропонували набагато кращі умови роботи.
Перше це дуже низькі зарплати,ну дуже низькі,%...»
02.11.25 18:54
Анонім
Всі гарні слова тільки на папері,відстаючий від реальностей совок.
Компанія шахраї, шахрайство вийшло на зовні,коли дійшло діло до оброговення умов роботи та зп та оформлення
22.07.25 12:38
Почти бывший сотрудник
Зарплату оплачивают вовремя без задержек.
Привет всем. Хочу поделиться тем, что тут вообще происходит внутри компании, ну потому что уже нет сил молчать. После всего этого я уже сам ищу работу, потому что терпеть этот бардак и хамство больше...»
24.03.25 11:54
Ілона
кафешка обіди,але ціни там дуже великі,постійно приходилось зі свого карману доплачувати. страховка,але вона середня,погане покриття.
Була в офісі вода,чай та кава
Працювала в цій компанії з кінця 2023 року. Спочатку мене взяли на посаду офіс-менеджера, а потім я стала айчар-менеджером. Маю юридичну освіту, і я вважала, що я заслуговую на цю посаду. Могла б навіть бути...»