TIENS
Другие названия: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Сайт: www.eatiens.com
Телефоны: 3905239,5166682,0631427225
Регионы работы: Киев, Артёмовск, Бахмач, Бахчисарай, Белая Церковь, Бердичев, Винница, Горловка, Днепр, Донецк, Дружковка, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Ильичевск, Каменец-Подольский, Кропипницкий, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Луганск, Луцк, Львов, Макеевка, Мариуполь, Мелитополь, Николаев, Новая Каховка, Одесса, Орджоникидзе, Полтава, Ровно, Свердловск, Севастополь, Симферополь, Сумы, Тернополь, Ужгород, Феодосия, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Ялта
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Сайт: www.eatiens.com
Телефоны: 3905239,5166682,0631427225
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании TIENS
Отзывы о компании «TIENS» Всего: 16
Все Киев Артёмовск Бахмач Бахчисарай Белая Церковь Бердичев Винница Горловка Днепр Донецк Дружковка Житомир Запорожье Ивано-Франковск Ильичевск Каменец-Подольский Кропипницкий Краматорск Кременчуг Кривой Рог Луганск Луцк Львов Макеевка Мариуполь Мелитополь Николаев Новая Каховка Одесса Орджоникидзе Полтава Ровно Свердловск Севастополь Симферополь Сумы Тернополь Ужгород Феодосия Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Чернигов Черновцы Ялта
31.10.20 22:56
Виктория,
г. Ивано-Франковск
Начала работать, все нравится, прозрачность , отношение коллег и руководителя
Вначале очень много информации нужно освоить)
04.10.20 01:18
Оксана,
г. Ивано-Франковск
Подобається , що є кар'єра і можливість працювати на себе. А також товар для здоров'я, під час карантину люди почали більше слідкувати за своїм здоров'ям і щось для цього робити, вживати вітаміни, робити очистку організму( детокс програми) і т.д. Як добре , що це все є в одній компанії!
Не має
01.10.20 11:50
Ольга,
г. Ивано-Франковск
Работаю 3 дня, пока все нравится. Красивый офис, приятный коллектив, не сложная работа. Радует, что ничего не нужно продавать😇
Пока нету😊
23.09.20 12:17
Марія,
г. Ивано-Франковск
Я працюю тут вже більше 5-ти років.
Мені подобається продукт компанії, кар'єра, подобається що можна заробляти хороші гроші і можна працювати офіційно.
Є гнучкий графік і хороший колектив.
Постійно компанія дає подарунки та премії.
Немає.
Полезность: (1 - 1) = 0
20.07.20 17:00
Татьяна,
г. Ивано-Франковск
Мило спілкувались, проте це тільки щоб ''замилити очі''))
Знайшли вони мене через сайт rabota.ua,де я залишала резюме і покликали на співбесіду,на дверях вивіска ''офіс-сервісний центр'', найперше здивувало це облаштування офісу, були тільки парти наче в школі, жодного комп'ютера. В кімнаті разом зі мною було ще 5 людей на таку співбесіду ,всі говорили одночасно. За словами цієї Марії, відкриваються вони в різних містах України, тому потрібні нові працівники. І яка ж я...»
19.08.19 22:17
Ірина,
г. Ивано-Франковск
Компанія ТІЄНС дає всім можливість розвиватися. Якщо ти чогось не розумієш, тобі все гарно пояснять і розкажуть. Потрібно тільки бажання працювати.
Немає.
18.08.19 10:58
г. Ивано-Франковск
Читаю коментарі і побачила розумний коментар,про те,чому ті,хто не працюють ,а пройшли співбесіду ,можуть все про компанію росказати,ніби все життя там пропрацювали,що за фігня,не розумію.Як тоді люди мають визначатись?.Одне скажу:Коли купуємо якийсь товар,то повіримо тільки тому ,у кого цей товар є,а не тому,хто тільки його одним оком бачив.
18.08.19 10:43
г. Ивано-Франковск
Дана робота для мене була першою,адже мені 17 було коли на співбесіду потрапила і непевно останньою ,вона дала мені впевненість у майбутньому,можливість рости особистісно і заробляти.
04.08.19 22:10
Ірина,
г. Ивано-Франковск
Дуже подобається продукція цієї компанії. За короткий
час отримала дуже хороший результат і не тільки я , а і моя родина. Моя внучка, їй 1.9 рочки, позбулася алергії. Якщо знати продукцію, то можна позбутися будь якої проблеми по здоров'ю.
Негативу немає.
31.07.19 23:03
г. Ивано-Франковск
Хочете гарно заробляти і подорожувати-Tiens допоможе
- 1
- 2