TIENS
Другие названия: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Сайт: www.eatiens.com
Телефоны: 3905239,5166682,0631427225
Регионы работы: Киев, Артёмовск, Бахмач, Бахчисарай, Белая Церковь, Бердичев, Винница, Горловка, Днепр, Донецк, Дружковка, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Ильичевск, Каменец-Подольский, Кропипницкий, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Луганск, Луцк, Львов, Макеевка, Мариуполь, Мелитополь, Николаев, Новая Каховка, Одесса, Орджоникидзе, Полтава, Ровно, Свердловск, Севастополь, Симферополь, Сумы, Тернополь, Ужгород, Феодосия, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Ялта
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Сайт: www.eatiens.com
Телефоны: 3905239,5166682,0631427225
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании TIENS
Отзывы о компании «TIENS» Всего: 12
Все Киев Артёмовск Бахмач Бахчисарай Белая Церковь Бердичев Винница Горловка Днепр Донецк Дружковка Житомир Запорожье Ивано-Франковск Ильичевск Каменец-Подольский Кропипницкий Краматорск Кременчуг Кривой Рог Луганск Луцк Львов Макеевка Мариуполь Мелитополь Николаев Новая Каховка Одесса Орджоникидзе Полтава Ровно Свердловск Севастополь Симферополь Сумы Тернополь Ужгород Феодосия Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Чернигов Черновцы Ялта
05.09.18 17:01
Ольга Машталер,
г. Львов
Не розумію тих хто керується відгуками. Коли приходиш на роботу, то потрібно самому перевірити. Ну написали негативний відгук. І що. Ти навіть не знаєш, що це за людина. Вона навіть справжнє ім'я своє не напише. А щоб номер залишила - то взагалі такого не зустрічала. Я в компанії працюю по сьогодні. Я - задоволена. З багатьма прощалася - бо ці люди шукали роботу, щоб потусуватися. Я прийшла сюди заробляти гроші....»
Якщо ти не працюєш , то за що тобі будуть платити гроші. Для тих хто шукає місце де можна створювати вигляд, що працюєш - це точно не підійде.
17.02.18 16:00
Софія,
г. Львов
Нема там позитивних сторін
Доброго дня, хочу написати реальну правду про компанію так як являлась їхнім працівником протягом деякого періоду.Спочатку все було по стандартній схемі, запросили на співбесіду, о 19:30 привітали з успішним проходженням співбесіди. 3 дні - лекції з промиванням мозгів і гіпнозуванням. На 4 день я вирішила, що мені ця робота потрібна і вклала 3000 грн для покупки бронзової карти. А тепер детальніше, надали мені...»