ООО "Синево-Украина"
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.synevo.com.ua
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківск, Львів, Миколаїв, Одеса, Харків, Чернівці
Сайт: www.synevo.com.ua
Все виды лабораторной диагностики.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюООО "Синево-Украина"
Відгуки про компанію «ООО "Синево-Украина"» Усього: 182
Усі Київ Олександрія Біла Церква Вінниця Дніпро Запоріжжя Івано-Франківск Львів Миколаїв Одеса Харків Чернівці
26.02.21 12:12
Синэво называет себя № 1, лидером и так далее... А кто это придумал? Вы сами? Больше 3 млн пациентов)))))))))) Если посчитать тех клиентов, которых приводили сотрудники на бесплатное тестирование глик. гемоглобина тогда возможно! ( за каждого приведенного человека на сдачу глик. гемоглобина сотруднику давали 100 грн.). Ещё каждому сотруднику дарят на день рождение ненужный пакет с анализами, который сотрудники...»
Много обмана!
25.02.21 17:37
Егор,
Устроился сюда полгода назад. Деньги платят, бонусы есть, работы много, но когда все методики освоишь, проблем не будет.
Минусов пока не нашел
24.02.21 16:06
Юлія,
м. Дніпро
Прийшла в Сінево від конкурентів. Тут працюється спокійніше, не дивлячись навіть на більші об'єми роботи.
Не шкодую, що влаштувалася сюди
23.02.21 14:24
Зоя,
Потрапила в цю лабораторію після наукового інституту - небо і земля. Різниця в усьому: заробітній платі, ставленні, умовах праці, забезпеченні. Працювати в компанії, яка постійно росте і покращуються - корисно для здоров'я :)
Все добре
19.02.21 16:35
Аліна,
Зрозуміла, що буду тут працювати ще під час першої співбесіди. Коли в тобі зацікавлені, це відчувається відразу. Кажу впевнено, адже мені є з чим порівнювати - мала кілька невдалих спроб влаштуватися до конкурентів Сінево. Кругом не брали, бо без досліду.
Мінусів нема. Цілком адекватні критерії до бажаючих влаштуватися
17.02.21 23:34
Валентина,
Працювати в таких умовах, які забезпечує лабораторія Сінево - одне задоволення. Тут працюють на найкрутішому обладнанні і видають максимально точні результати.
Сучасне обладнання - це круто
16.02.21 18:59
Larisa,
Когда пришла на работу в офис, коллектив встретил очень дружелюбно. Всему научили, постоянно делились опытом и подсказывали в решении сложных ситуаций.
Работа нравится
15.02.21 12:17
Оксана,
Я попала в отличный коллектив, все - профи. Для меня, кроме хорошей зарплаты, бонусов, важное значение имеет и эмоциональная атмосфера. Мне в этом плане очень повезло.
Все ок, менять работу не планирую
11.02.21 22:06
Не помню!
Я была лучшая из лучших! А меня уволили, чтобы зарплату не поднимать.
11.02.21 16:29
Антонина,
Синэво - хороший работодатель, не многие на украинском рынке так хорошо заботятся о сотрудниках. Работала в госбольнице - небо и земля.
Большая нагрузка, но хороших сотрудников ценят