укрсервис
Сайт: www.ukrservice.biz
Телефони: 0432 555-333
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Хмельницький
торговдя электроинструментом
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюукрсервис
Відгуки про компанію «укрсервис» Усього: 25
26.12.19 16:05
Ольга,
В компанії вже п'ятий рік.Працюю у відділі продаж.Атмосфера дружня,як у звичайній великій компанії.І є з ким попрацювати,і зловити запару,і чай попити з теплими бесідами.
ніяких
20.12.19 10:24
Николай,
Работаю в компании уже не первый месяц. Все нравится. Больше всего драйвит, когда вижу результат своей работы. А результат в этой компании - неотъемлемая часть каждого рабочего дня!
нет!
18.12.19 16:53
Ирина,
Надіслала своє резюме,пройшла тестове завдання.І все це онлайн.Приїхала до Вінниці ,на співбесіду,познайомилась з керівництвом,колективом.Зараз працюю у Києві менеджером з продажу.Робота важка,але дуже подобається.Скажу так : хто шукає,то завжди знайде.
...........
12.12.19 11:13
Илья,
Компания, выполняющая свои обязательства. Если конечно вы не трутень и не пришли на "пересидку".
не бывает работы идеальной
10.12.19 17:48
Никита,
Понятное дело, что всегда есть недовольные. Но, ребята, если ничего не делать, то за что вам платить? где ваш результат? Это торговая компания и здесь надо продавать, а не прятаться за процессы.
09.12.19 10:53
Прийшов в компанію 1,5 роки тому. До цього лише фрілансером підробляв вдома. Всьому навчили,значно розширили мої знання в сфері ІТ. У зв'язку з переїздом, був змушений піти. Звичайно розстроєний,вдячний компанії за колосальний досвід,колектив,атмосферу.
.....
03.12.19 16:48
Ольга,
Подобається, що в компанії є турбота не тільки про співробітників, а й про членів їх сімей. Моя мала в захваті, коли організовують якесь свято для дітей. Дуже подобається дитяче новорічне свято. Організовують вже не перший рік. З нетерпінням чекаємо, що вигадають цього року!
все подобається
03.12.19 10:30
Несмотря на то, что я пришла в компанию не имея опыта работы именно с такими группами товара. Через некоторое постепенно вошла в курс дел, благодаря помощи коллег. Сейчас результативно работаю в отделе продаж. В целом довольна.
пока нету
30.11.19 11:53
Финансовый ресурс компании очень большой, есть возможность развиваться и долго сотрудничать.НО.........
Нет дружного коллектива.
Скрытность друг от друга очень большая.
Начальник отдела продаж,никогда не собирает всех РМ вместе, только отдельно и по одному.Вот здесь сразу видно,отношение руководителей.
Пока ты работаешь, на твое место по заду, за тобой еще двое бегут. Ты об этом узнаешь не от компании, а от клиента.
Был более адекватный, начальник отдела Усенко Виталик, но ему помогли уйти(как говориться...»
03.10.19 13:07
Тарас,
В моєму віці вже не дуже хочуть брати на роботу, хоча маю дуже великий досвід продажів. Відправив резюме, пройшов співбесіду, зробив тестове завдання. Зміг показати гарний результат. Прийняли на роботу.
поки не знаю