CVG Украина
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: www.cvgrp.com
Телефони: (032) 232 65 32
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Івано-Франківск, Ковель, Львів
Commercial Vehicle Group(CVG) - ведущий поставщик интегрированных систем для коммерческого автотранспорта, включая рынки грузовиков большой грузоподъемности, строительной и сельскохозяйственной автомобильной техники, а также специальный и военный автотранспорт.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюCVG Украина
Відгуки про компанію «CVG Украина» Усього: 140
30.05.17 18:50
Працівник ЦВГ,
м. Львів
Дружній колектив. Вчасна зп.
Добрий день. Не так давно у зміні В на посаду майстра зміни (проект кодіак) взяли одну особу. Так в мене виникає питання. Хіба немає адекватних людей, які знають і розуміють суть своєї роботи? Чи на цю посаду беруть тільки тих хто бухає з керівництвом і дупу лиже? Як можна керувати проектом і не розуміти шо ти робиш? Жах!!!
11.03.17 22:28
Анонім,
Колектив. ЗП вчасно.
Добрий день. П. Роза куда ви дивитесь і кого ви на майстра берете. Ця особа на проекті В8 справитися не може в ролі бригадира ( де все спокійно і стабільно). Візьміться за голову ви гірше собі зробите. П. Міхал Церман прохання не допустіть такого бо це крах. Я не боюся признатися працю на проекті В8 і бригадир в мене ця сама особа що має йти на майстра. Вона толком з людьми говорити не вміє. Своєму керівнику(Олі...»
17.02.17 21:23
Їх все менше і менше.
Раніше плюсом були робочі суботи і понаднормові години
З'явилася недавно якась тьотка, одягнула жовту футболку і почала командувати. Ніхто її нам, працівникам, не представляв, не знайомив... Як її слухати, якщо ніхто не знає цю жіночку?
На заводі запроваджують дисципліну покруче колонії суворого режиму! Люди не витримають і знову масово почнуть звільнятися. Задумайтесь...
24.12.16 19:49
+ Є можливість працювати 12 годин і по суботах за подвійну оплату ;
+ Офіційне працевлаштування ;
- Робота надзвичайно важка. Пальці набрякають і дуже болять ;
- Новачків одразу ставлять на конвеєр ;
- Навчання нових працівників ніяке (!!) , 1 раз показали на стенді схему і все, одразу ставлять на конвеєр, на конвеєрі тобі дали лєнту і мотай. А як мотати тобі ніхто не має часу показувати, бо конвеєр не стоїть і кожен має свій крок, ніхто не має часу тобі показувати і вчити, майстер біля тебе не стоїть і не...»
02.12.16 12:09
Хороший колектив.
Шановні керівники цвг ви що совість зовсім втратили. Люди працюють по 12 годин по суботах щоб побути вдома .Ми ще маємо не використані відпустки за 15 рік .Школи і садки закриті дітей що на роботу вести.В державі вихідні. Тим більше ми підписували документ де фірма зобовязуєтьсядавати відпустку іна зимові свята.
16.11.16 15:17
петро,
робота різноманітна, багато людей, скучно не буде!!
зарас приймають переважно жінок, це я считаю не є добре!!
16.11.16 15:05
роман,
м. Львів
нема позитиву ніякого, лише негативні враження
в відділі кадрів упереджено ставляться до людей з вадами
16.11.16 14:30
Андрій,
дуже мало позитивних сторін
після роботи на ЦВГ дуже складно влаштуватись на нормальну роботу, як взнають що ти працював на "дротиках" за ті нещасні копійки
16.11.16 14:21
Світлана,
м. Львів
Платять вчасно, 2 рази в місяць, авансом і зп. Багато хороших людей, знайшла багато друзів
Нагадало мені старі радянські часи, такаж робота як на старих срсровських Лортах, Кінескопах, Електронах. Тестові столи старі несправні, дуже тяжко встигати за конвеерами. Начальство ходить як ті царьки, стоїть над душею, кричить, ганяє з місця на місце. Дуже важко працювати особливо перший місяць!
16.11.16 14:12
Микола,
м. Львів
цікава робота, шкода що дівчата всі зайняті((
завод розташований далеко від центру Львова, дуже важко добиратись в таку холоднечу зранку, потрібно вставати в 5 ранку шоб вчасно добратись, після другої зміни приїжджаєш півдруга ночі розвозкою, маршрутки на розвозці забиті повністю, після того як відбігав 8 годин на роботі шей стояти в маршрудці їхати на роботу, з роботи. а зарплати дуже малі як для такої солідної фірми!!