Львівська пивна компанія
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Регіони роботи: Київ, Львів, Тернопіль
Регіони роботи: Київ, Львів, Тернопіль
експедиція, доставка пива та горілки в магазини.
адреса Львів, Шевченка 323( район Рясне-Руська )
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЛьвівська пивна компанія
Відгуки про компанію «Львівська пивна компанія» Усього: 26
15.12.16 13:26
Сергій,
м. Львів
Влаштувалась на роботу зразу після універу. Працюю торговим представником вже півтора року, клієнти хороші і умови праці також. Дуже задоволений сьогоднішнім місцем праці.
зменшити паперове навантаження!
12.12.16 15:45
Тарас,
м. Львів
Працію в цій компанії вже досить довго 3 роки. Робота подобається. Якщо ти цінний працівник, то маєш добре ставлення зі сторони колег та керуючого. Оплата висока, своєчасна.
Амормизація - мізер!
20.06.16 16:28
Маркіян,
м. Львів
Я робив на ЛПК майже 8 років. Звільнився бо поїхав в Польшу на більші гроші Прочитав відгуки про ЛПк, скажу так-як і на всіх фірмах ідіотів хватає , але вобшим робити можна. Дают можливість заробити нормальні гроші. Половина колективу старі водії та експедитори, які роблять більше 10років(майже з початку роботи фірми). Багато товару, великий тонаж на літо треба вивозити, але гроші платять вчасно і нормальні гроші....»
Доїхати на Тролейбусну лекше було з Наукової ніж в рясне
02.05.16 19:14
Андрій,
поки неможу сказати
Шановна ДИРЕКЦІЯ Компаніїї Ви краще поміняйте авто парк...таких гробів на колесах нема вже ніде..Вам не стидно при такій солідні компанії не оновити АВТО ПАРК...я ВОДІЙ зі СТАЖЕМ 24 роки що обїздив більшу половину Європи...сижу без роботи..но чесно до Вас я би не пішов на ваші ГАЗОНИ ТРУПИ і за 15 тис...ви думаєте що криза і до Вас порбіжать ?! та пішли Ви в жопу..................
04.03.16 12:31
Юрій,
м. Львів
Можливість пізнання контрагентів для подальшої співпраці в приватному бізнесі
Хорша інституція для отримання навиків торгового представника
Яскравий приклад ведення тіньового бізнесу в Україні, котрий купив "усіх і все"
- ЗП неофіційна з двох частин в конвертах, офіційна- копійки для мінімізації коштів працівників
- всі фін навантаження з боргів клієнта падають на ТП
- збирання коштів від контрагентів готівкою по території вкрай небезпечне і не законне
- продаж алк. товарів "з багажника" без ліцензії та дозволів для реалізації плану
- реалізація продукції в цілях "конвертаційного центру"
- постійна понаднормова праця з частим...»
16.02.16 10:37
аноним,
м. Львів
Прочитав відгуки, переважно негативні. Не можу з ними погодитись. Відплацював на ЛПК 9 років. Сильна компанія з сильним керівником - Солтис Н.В.
Негатив один - є працівники які працюють роками, мають досвід, освіту, але поводять себе неадекватно. Неадекватно - це словесне приниження працівників, розпивання алкоголю на робочому місці ( і це майже кожного дня, на очах усіх офісних працівників!!!!). І це не експедитори, не вантажники, а бухгалтер та менеджер!!!!!!!!!!!!!! Директор в курсі але покриває.