call-center ПриватБанка
Інші назви: ПАО "ПриватБанк"
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Кіровоград, Кременчуг, Лисичанськ, Миколаїв, Павлоград, Полтава, Тернопіль, Харків, Чернігів
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
оператор контакт-центра ПриватБанка
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюcall-center ПриватБанка
Відгуки про компанію «call-center ПриватБанка» Усього: 55
Усі Київ Вінниця Дніпро Кіровоград Кременчуг Лисичанськ Миколаїв Павлоград Полтава Тернопіль Харків Чернігів
07.04.21 11:05
м. Тернопіль
Найперше, що дійсно варто виділити, це наш колектив, це як одна велика дружня сім'я, тут завжди тебе підтримають і допоможуть, цінують тебе та твою роботу.
Важливим також є те, що тут є можливість кар'єрного зростання, за твою працю тебе винагороджують та дають можливість розвиватись. Чим краще ти працюєш - тим вища в тебе З/П.
Тут неймовірно крутий офіс, такі умови праці ще треба пошукати. Також банк дає...»
Важко виділити щось дійсно негативне, тому що яка б ситуація не складалась завжди є шляхи вирішення і можливість виправити це.
07.04.21 07:40
м. Тернопіль
роботою задоволена, хороше ставлення керівників, допомагають у всьому, буває важко, проте колектив завжди раді допомогти та підтримати
буває важко знайти терпіння на клієнтів, але це проблема скоріше в клієнтах а не в керівниках
05.04.21 12:25
Олег,
В останній рік ПриватБанк для мене відкрився лише з позитивних сторін, доки всюди йдуть скорочення на роботі, пониження виплат або затримки, то тут гарантується стабільність, що й виконується. Дуже дружній колектив, починаючи від керівництва, закінчуючи операторами, всі спілкуються на одному рівні, як друзі, дуже круто, що відсутній поріг керівник/підлеглий, де дуже великі рамки, а в нас же ти можеш звернутися до...»
Але хотілось би також відзначити й іншу сторону роботи в банку. Ця робота є досить морально складною, оскільки багато інформації та звернень, але то все дуже легко пережити разом з керівником, тренером та своїми чудовими колегами. Будемо раді бачити сама тебе в нашій команді. Приходь, пробуй, а ми допоможемо.
03.04.21 13:58
Юлия Стеблина,
м. Кіровоград
Работой своей я очень довольна. Крутой, дружелюбный коллектив. Всегда рады помочь. Руководитель всегда идет на встречу.
Бывают моменты когда тяжело. Но все преграды можно преодолеть
02.04.21 22:36
Владислав,
м. Полтава
Постоянные знания. Достойная з/п. Шикарный коллектив
Стресс от клиентов
02.03.21 15:03
Лана,
м. Дніпро
Коллектив очень приветливый и отзывчивый. Руководство поймет, подскажет и направит в верное русло. К тебе найдут подход и с пониманием отнесутся в случае чего. Очень много полезной информации в плане фин образования. Рекомендую для тех кто любит узнавать что-то новое и помогать другим.
Иногда бывает сложно из-за эмоциональных клиентов, но когда ты помогаешь человеку решить вопрос, всё равно намного легче становится на душе.
02.02.21 12:35
Анастасия,
м. Кіровоград
Працюю в кол-центрі ПриватБанку вже рік і декілька місяців. Приємний колектив, підтримка колосальна, виплата заробітної плати вчасно. На період карантину доступна праця віддалено. Робота, звісно, має свої ньюанси, але вони є на кожній роботі. Тільки позитивні враження. Особливо коли відчуваєш що реально допоміг людині по його питанню. Постійний розвиток особистості і доступний кар"єрний зріст.
Робота з людьми завжди має деякі труднощі. Для того щоб подолати їх роботодавець пропонує різноманітну літературу для особистого прочитання у вільний час. Вона допомагає, до речі, і в буденному житті і в роботі.
01.02.21 21:22
Татьяна,
м. Кіровоград
Всем привет) хочу оставить отзыв о работе в банке, работаю уже достаточно длительное время, коллектив очень дружелюбный, рада что работаю с коллегами которые всегда помогают.Так же считаю что на данный момент в тяжелый период в банке хорошая з/п как для нашего города.Возможность карьерного роста так же приветствуется в банке.Каждый из нас получает опыт который очень важен в будущем.
Эмоционально иногда бывает сложно.
25.01.21 12:20
Татьяна,
м. Миколаїв
ПриватБанк достаточно хорошо представлен на рынке труда как работодатель.Задействовано много структур и сфер деятельности.Так же требуются специалисты по разным специальностям.Можно развиваться как личность и как компетентный специалист в своей деятельности.В любом случае,получишь богатый опыт,который посопутствует положительно в жизни.-Можно выбрать график работы который удобно.(обмен сменами для КЦ)
-Официальное...»
-Тяжелая морально-эмоционально-психологически работа.
-Постоянное подверженность к стрессам.
-Есть завышенные требования(моменты которые соотносятся к рейтингу и то,что не все завит от нас).
-Присутствует несправедливость в некоторых аспектах и оценках деятельности.
-Сидячая работа(постоянно за компьютером-вред здоровью).
-Большой объем информации,которая меняется каждый день(сегодня делать так можно,завтра...»
28.12.20 18:17
Валентина,
м. Кіровоград
не так давно работаю в приватбанке, но пока что это лучшее место работы. Что самое приятно это руководство и коллектив очень дружелюбный. На время карантина никого не сократили!!! наоборот набирают людей в команду! и что не мало важно зп. так вот зп одна из самых высоких в нашем городе , стабильные выплаты.
ну и как завершение отдельное спасибо руководству за то что действительно переживают за каждого сотрудника...»
не было замечено