ПП ТПК Арсен
Інші назви: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Телефони: (0362)62-20-10,
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бердичів, Вінниця, Житомир, Івано-Франківск, Ковель, Коростень, Луцьк, Львів, Макіївка, Первомайськ, Ровно, Тернопіль, Ялта
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Телефони: (0362)62-20-10,
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюПП ТПК Арсен
Відгуки про компанію «ПП ТПК Арсен» Усього: 106
Усі Київ Олександрія Бердичів Вінниця Житомир Івано-Франківск Ковель Коростень Луцьк Львів Макіївка Первомайськ Ровно Тернопіль Ялта
06.05.20 17:40
м. Івано-Франківск
.....
Дуже дякую Арсену, що підняв орендну плату! Тепер багато людей залишилися без роботи, надіюся ви наживетеся на цьому
02.05.20 19:15
м. Ровно
Люди это просто жесть.Неадекватная несёт полный бред.100% психически больной человек(обиженная или жизнью или ещё что то).Я сразу понял,что с таким неадекватом работать не буду.Спрашивала буду ли я работать без выходных и отпусков-сказал нет.Она мне говорит,что работает без отпуска с 1986 года))).Оно и видно).
30.04.20 14:24
Нету положительных сторон.
К сожалению, прочел отзывы после собеседования. Все так и есть, даже не задумывайтесь идти туда на собеседование. Все та же неадекватная женщина и всё та же неадекватная анкета. Ни о работе, ни о зарплате вам ничего не скажут, только испорченное настроение. Почему то не могу поставить 1 звезду.
16.04.20 10:19
Natalia Baidetska,
Нема
Жінка яка телефонує,надзвичайно хамовита особа,ніякої конкретики щодо самої вакансії в ході розмови не почула,безпідставні образи та насмішки в мою сторону,склалось враження,що життя добре потаскало жіночку і вона просто зривається на всіх людях,пора на пенсію!
25.01.20 13:17
Viktor,
Школа працівників
Мав можливість побувати на співбесіді щодо працевлаштування в дану компанію і був неприємно вражений!!! Напередодні мені зателефонував працівник компанії та призначив зустріч, прибувши за вказаною адресою мене попросили заповнити анкету кандидата на роботу, що я і зробив, а далі почалося незрозуміле... До мене вийшла працівниця компанії яка не представившись почала нетактовно висловлюватись та намагалася всіляко...»
17.01.20 19:22
Відсутні
Особа у якої я проходив співбесіду - стерва. Ім'я у цієї істоти Тетяна. Любить принижувати людей, задавати нетактовні запитання, робити неадекватні коментарі, якщо її саму "підловили". Я вивчав HRM і знаю що так нормальні люди не поводяться, навіть з кандидатами на роботу. У цієї особи явно не вистачає клепки у голові, але не думаю що це психічна хвороба. Це дефективний характер. Якщо ви колишній військовий, і...»
28.12.19 15:37
Дмитрий,
м. Ровно
Только что звонила эта неадекватка, уже во второй раз. Хорошо что сразу узнал и послал. Абсолютно невменяемое существо, начинает хамить ещё в ходе звонка.
16.12.19 16:12
Анонім Анонімович,
м. Ровно
При співбесіді у них найшлася ручка)
Все, що пишуть люди в коментарях правда. Директор неадекватна особа, не знаю, як там взагалі працюють люди. Тільки при мені (на співбесіді) директриса нагрубіянила 10-15 людям.
04.10.19 20:28
Яяяяя Я я як,
Нету
Ето какойто капец, матерятся, орут, кричати, всех посилають, мягко говоря ето чтото. Татьяна Николаевна ето отдельная тема. Полностю несоветую, несвязивайтесь.
13.09.19 15:13
Вадим,
м. Тернопіль
Какие положительные отзывы?! Я Вас умоляю... Хорошо, что хоть еще не покрыли всю страну...
Ребята, там есть такая Элла Исаковна. Это не человек, это быдло и хамло редкостоное. Работать не умеет от слова вообще. Всюду лезет, орет на персонал, обращается со всеми как с рабами. Хорошо хоть еще не лупит их палкой. Не связывайтесь с этой быдло - компанией. Не теряйте свое время.
Первый раз в своей жизни я столкнулся, что хамят прямо с порога. зажимают по минимальному обороту, отстреливают приколы в стиле...»