RIA.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Запоріжжя, Ірпінь, Миколаїв, Полтава, Херсон
Сайт: www.ria.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Запоріжжя, Ірпінь, Миколаїв, Полтава, Херсон
RIA.com — це українська продуктова IT-компанія. Ми створюємо та розвиваємо
маркетплейси довіри: AUTO.RIA, DIM.RIA, AGRO.RIA та RIA.com.
Ми будуємо майданчики, де покупці й продавці знаходять одне одного та
укладають взаємовигідні угоди. А більше як 400 професіоналів своєї справи
створюють для цього безпечні умови й перевіряють, аби все було по правді.
Взаємодія як всередині команди, так і з нашими клієнтами й користувачами
базується на цінностях, в які ми віримо. Це довіра, розвиток і командність.
Саме тому ми так ретельно перевіряємо кожну деталь, постійно вдосконалюємо
продукти та... »
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюRIA.com
Відгуки про компанію «RIA.com» Усього: 54
20.04.21 16:47
Анна,
Проработала АВТО РИА 1,5 года. Вообще хорошо там. Начальник у меня был адекватный и в целом команда хорошая. С работой не испытывала особых проблем, все было, проходила обучение.
Но надо что-то делать с этими бешенными темпами работы! Если кто-то из твоих коллег не вышел, то выходишь ты, не вякнуть(
16.04.21 15:29
Мария Мельник,
м. Миколаїв
Как-то сразу влилась в коллектив, никаких «терок» не было. Люди разношерстные работают, но все в высшей степени активные. Кто знаком со спецификой работы в таких компаниях, тот хорошо знает, что другим здесь пришлось бы тяжко.
Иногда нужно задерживаться дольше обычного.
15.04.21 11:55
м. Вінниця
Очень трудно было в первые дни. Спасибо коллегам, что подсказывали и направляли. Хожу на занятия по английскому, которые частично оплачены самой компанией. Поверьте, это очень здорово, когда есть такая возможность. Сам бы я вряд ли на это решилcя.
28.03.21 19:38
Лариса,
м. Вінниця
Влаштувалась до цієї Компанії близько трьох років тому. Одразу ж звернула увагу на таку приємну дрібничку як «чай-печиво» в офісі. До цього працювала у Колл Центрі таксі, тому до такої роботи звикла, й навантаження ніякого не відчула. Для мене це – звичайна робота. Тільки є додаткові бонуси. Завдяки часткової оплати мовних курсів підтягнула англійську. Давно збиралась це зробити, а тут така нагода. Ну як не...»
Немає
15.03.21 10:25
Казимир,
Что для меня важно при выборе места работы? Чтобы стабильно без задержек выплачивали ЗП и можно было регулировать начало рабочего дня, а при необходимости работать из дому. В Дом.Риа есть гибкое утро: начинаешь работу в удобно для тебя время, 8-10 утра, также есть возможность работы из дома. Все остальное уже не столь важно. Если кто-то жалуется на неуравновешенного начальника, то меня это вообще не волнует (не...»
Все хорошо.
04.03.21 16:07
Ганна,
Відразу ж, ще на співбесіді, попередили, що початківцям буває складно першим часом. Тому я мала уявлення, хоча й досить віддалене, що на мене чекає. Дійсно, десь місяців п’ять мені знадобилось, щоб я «втягнулась». Але зараз працюю в звичайному ритмі. Вчасно отримую зарплатню, маю відпуску та лікарняні.
Немає такого, мене все влаштовує.
25.02.21 19:25
Світлана,
Працюю в даній компанії трохи більше року. Робота не проста, але цікава, заробітна плата мене влаштовує, виплачують вчасно. Як тільки починала працювати, мені все детально пояснювали, було в кого перепитати, колектив приємний, особливо ті, хто вже давно працює. Помітила, що останнім часом новенькі приходять, не справляються і йдуть, бо чекають, що їх скрізь будуть водити за руку, але треба й самому проявляти...»
Для себе таких не помітила.
19.02.21 18:13
Лариса,
м. Вінниця
Работаю в компании уже третий год. Первый был самый сложный - нужно много учится и развиваться. Как оказалось - для некоторых это непосильный труд. Но если ты стараешься - всегда видно зачем. Рост, для тех кто развивается, гарантирован. И карьерный и зарплатный. Компания стабильная, крепко стоит на рынке и и все благодаря классным сотрудникам!
Для себя не нашла.
11.05.20 03:19
м. Вінниця
Оборудовано рабочее место, отдельная кухня)
ЗП на минималках, бонусов не было, без перспектив, на карьерный рост не пришлось рассчитывать. Чувствуешь себя недооцененным, отношерия руководства :посмеяться - да, как дело до важности доходит - серьезно тебя не воспринимают.
01.04.20 15:17
Ирина,
НЕТУ
Штрафы, зарплата минималка, может быть бонус до тысячи максимум! Принимать по сотни звонков в день, так еще и в вайбере и соц.сетях отвечать в чате! и это за 5.5 тысяч) как раз на дорогу.