Швидко гроші
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Біла Церква, Бердянск, Вінниця, Вознесенськ, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Конотоп, Котовськ, Краматорськ, Червоний Промінь, Кременчуг, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Ровно, Сміла, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка, Енергодар, Южноукраїнськ, Ялта
кредитование
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюШвидко гроші
Відгуки про компанію «Швидко гроші» Усього: 4
Усі Київ Бахмут Біла Церква Бердянск Вінниця Вознесенськ Дніпродзержинск Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Калуш Кам’янец-Подільськ Кіровоград Конотоп Котовськ Краматорськ Червоний Промінь Кременчуг Кривий Ріг Луцьк Львів Маріуполь Миколаїв Нікополь Одеса Полтава Ровно Сміла Суми Тернопіль Ужгород Умань Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Шостка Енергодар Южноукраїнськ Ялта
30.11.21 10:48
Саша,
м. Кам’янец-Подільськ
В компанії все відкрито і чесно. Якщо хочеш мати класну зп - працюй класно)) Робочі місця є по всій Україні, умови роботи як і будь-яких офісах нормальні. Є багато перспектив, ти можеш пройти курси і...»
Інколи потрібно було забирати ключі, але не часто
19.09.20 09:56
Марія Марія,
м. Кам’янец-Подільськ
Чудова робота.Найкраща за всі мої роки.Гідна заробітна плата,зручний графік роботи.Працюють чудові люди.Керівництво допомагає у будь яких питаннях.Можливий кар'єрний ріст.
немає)
14.09.20 10:31
Галина,
м. Кам’янец-Подільськ
Искала работу по своей специальности, да еще и такую на которой могла б совмещать учебу на 4 курсе и работу. В интернете нашла информацию о наборе сотрудников в "Швидко Гроши" Прошла собеседование и стажировку, теперь работаю тут. Пока всем довольна, особенно графиком и з/п
Пока всем довольна
13.09.20 11:28
Сотрудник,
м. Кам’янец-Подільськ
Умови для роботи хороші.Своєчасна та гідна виплата заробітної плати.Гнучкий графік роботи.Можливість поєднувати навчання з роботою.
немає)