шериф
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.sheriff.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Житомир, Запоріжжя, Кременчуг, Кривий Ріг, Мукачево, Полтава, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький
Сайт: www.sheriff.com.ua
физ охрана, пультовая охрана
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюшериф
Відгуки про компанію «шериф» Усього: 286
Усі Київ Біла Церква Житомир Запоріжжя Кременчуг Кривий Ріг Мукачево Полтава Тернопіль Ужгород Харків Хмельницький
19.10.20 12:10
Виктория Данилюк,
Начну конечно же с плюсов: 1. Развитие компании. Развитие сотрудников. Новый день - новый вызов) 2. Коллектив. Целеустремленные, пробивные сотрудники. 3. Заработная плата. Без задержек и высокий уровень заработка. 4. Карьерный рост. Все что нужно от сотрудника - это желание. За 5 лет работы было всякое, но ни о чем не жалею)
конечно же здесь могли оказаться минуса компании, которые пролетают в трудовые будни. Но плюсы их явно перекрывают на 100%)
06.08.20 10:35
Отличный коллектив!!!
Вперед к поставленным целям)
Нету
04.08.20 14:27
Компания дает возможность прогрессировать в своей сфере, очень приятный коллектив, самое лучшее начальство которое было за всю жизнь.
отсутствуют
28.07.20 17:58
Владислав,
Працюю в компанії вже півроку. Колектив гарний, завжди допоможе в незрозумілій ситуації. Поганого про компанію сказани нічого не можу. Заробітна плата в часно, це саме головне як по мені)
Поки що не вияв
26.07.20 12:58
Андрій,
Високий рівень професіоналізму , чітко налагоджена робота між усіма відділами , тому і працюємо саме якісніше та швидше ! Взагальному Шериф це сильна професійна команда!
Негативних сторін на даний час немає.
26.07.20 12:31
Максим,
Вже більше року працюю в компанії. Насамперед робота в шерифі, дає можливість перевірити свої професійні та морально вольові якості, так як компанія розвивається кілометровим кроками, потрібно швидко пристосовуватися до змін, чудовий колектив який завжди допоможе та не дасть заскучати на роботі. Ставлення компанії до працівників на дуже рівні.
Мені здається негативних аспектів немає)
24.07.20 20:33
Дарина,
Компания стремительно развивается, есть стимул работать, поскольку зп напрямую зависит от проделанной тобой работой за месяц. Есть перспективы карьерного роста, что большой плюс.
А еще нельзя не сказать сплоченности коллектива иикомандном духе компании.
График работы не всегда нормированый.
Но это скорее исключение, чем отрицательная сторона.
04.06.20 12:39
Назарий,
Все хорошо, постоянный драйв, много работы - день пролетает за секунду.
Чересчур много фокусов внимания
21.04.20 13:30
Дмитрий Нетребенко,
Реклама
1. Отвратительное отношение к сотрудникам;
2. Низкие зарплаты;
3. Неофициальное оформление (Стрижов-депутат Киевсовета, все проблемы сами понимаете решает сразу, так что правды не дождетесь и будете козлами отпущения)
4. Стрижов-клоун рисованый, который официально ничего не производит и не делает, однако понтов больше, чем трусов велосипедных.
5. Сотрудники в основном быдло и малограмотный сельхоз контингент.
...»