шериф
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.sheriff.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Житомир, Запоріжжя, Кременчуг, Кривий Ріг, Мукачево, Полтава, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький
Сайт: www.sheriff.com.ua
физ охрана, пультовая охрана
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюшериф
Відгуки про компанію «шериф» Усього: 262
Усі Київ Біла Церква Житомир Запоріжжя Кременчуг Кривий Ріг Мукачево Полтава Тернопіль Ужгород Харків Хмельницький
27.06.24 09:58
Дмитро,
Пишаюся роботою в компанії, де велика увага приділяється безпеці та здоров'ю кожного співробітника.
Не побачив
25.06.24 11:24
Сергій,
Кожен день роботи в компанії приносить нові враження та навчання, що допомагає розвивати свої навички та вміння.
Не зміг знайти
25.06.24 11:20
Олександр,
Радість працювати в компанії, де кожен день є новим викликом та можливістю для розвитку.
Поки не знайшов
23.06.24 11:58
An_Toxich,
Високий рівень професіоналізму та відданості, який панує в компанії, дозволяє нам досягати вражаючих результатів.
Я не помітив
23.06.24 11:33
Спец,
Компанія враховує потреби своїх співробітників та створює комфортні умови для роботи та самореалізації.
----
20.06.24 11:34
Василь,
Ціную кожну можливість вдосконалювати свої навички та робити свій внесок у безпеку нашого співтовариства.
Не побачив
20.06.24 10:25
Петро,
Велика увага приділяється безпеці та здоров'ю співробітників, що є дуже важливим аспектом роботи.
Ні, немає
18.06.24 11:40
Сергій,
Не помітив
16.06.24 18:36
Віктор,
Дякую компанії за неймовірну можливість бути частиною такої динамічної та інноваційної команди.
Не помітив
16.06.24 11:11
Захар Мошкович,
Робота в компанії надає можливість постійно вдосконалюватися та розвиватися як фахівець.
не помічав