Столичная Ювелирная Фабрика
Сфера діяльності: Торгівля: Ювелірні вироби
Телефони: 0679784537
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ірпінь, Кіровоград, Кременчуг, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Ровно, Тернопіль, Ужгород, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Телефони: 0679784537
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюСтоличная Ювелирная Фабрика
Відгуки про компанію «Столичная Ювелирная Фабрика» Усього: 296
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ірпінь Кіровоград Кременчуг Луцьк Львів Одеса Полтава Ровно Тернопіль Ужгород Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці
17.04.24 15:57
Олександра Олійникова,
Працюю в колл-центрі вже півроку, і можу сказати, що це чудове місце для роботи. Колектив тут дружний і привітний.
Умови роботи мене влаштовують: зручний графік, стабільна та своечасна зарплата, офіс в...»
Все нормально.
10.04.24 12:25
Надія,
Зарплата в компанії завжди виплачується вчасно і відповідає заявленому рівню. Компанія стабільно розвивається, що забезпечує впевненість у завтрашньому дні.
Мені все подобається.
05.04.24 11:40
Кейт,
немає
Знову ейчари накидали кучу проплачених "позитивних відгуків"((( Не вірте!! Прочитайте тих пару негативних відгуків, що є в інтернеті - це і буде 100% реальна картина цього, господипрости, роботодавця!
04.04.24 15:47
Валерій,
Радий працювати в цій компанії! Дружний колектив, професійне керівництво, цікаві завдання та можливості для розвитку.
Все гаразд :)
28.03.24 15:12
Денис Романів,
Дружний і згуртований колектив, завжди готовий допомогти. Керівництво лояльне й адекватне, до думки співробітників прислухаються. Атмосфера в компанії робоча, але при цьому позитивна і доброзичлива.
--------
20.03.24 16:20
Вікторія,
Працюю в СЮФ уже півроку оператором call-центру. Колектив дружний, завжди готові допомогти і підказати. Зарплата стабільна, без затримок.
Загалом, я задоволена своєю роботою в стабільній компанії, яка...»
Іноді буває багато дзвінків, але це специфіка роботи.
13.03.24 14:39
Світлана Дмитренко,
Столична Ювелірна Фабрика - це стабільна компанія, яка завжди платить зарплату вчасно. Тут гідний рівень оплати, є можливість кар'єрного зростання та отримання додаткових бонусів.
Все окей
06.03.24 14:15
Інна Князева,
У Столичній Ювелірній Фабриці мені подобається, що робота тут завжди цікава і різнопланова. Тут немає рутини й одноманітності, щодня я стикаюся з новими цікавими завданнями.
Я відчуваю себе частиною...»
Все добре.
28.02.24 15:30
Діана Поліщук,
У компанії дбають про комфорт співробітників: офіс не тільки затишний і добре обладнаний, а й зручно розташований недалеко від метро. Це справді спрощує життя. А своєчасна та гідна зарплата додає мотивації та...»
Все добре
21.02.24 14:36
Марія Касьян,
У кол-центрі дуже швидкий темп, інколи важко встигнути відповісти на всі дзвінки. Але це хороший досвід, особливо в плані розвитку комунікативних навичок. Команда тут чудова, завжди допоможе та підтримає в...»
Все ок