Столичная Ювелирная Фабрика
Сфера діяльності: Торгівля: Ювелірні вироби
Телефони: 0679784537
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ірпінь, Кіровоград, Кременчуг, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Ровно, Тернопіль, Ужгород, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Телефони: 0679784537
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюСтоличная Ювелирная Фабрика
Відгуки про компанію «Столичная Ювелирная Фабрика» Усього: 296
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ірпінь Кіровоград Кременчуг Луцьк Львів Одеса Полтава Ровно Тернопіль Ужгород Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці
25.10.23 12:19
Андрей Дяченко,
Каждое украшение здесь – произведение искусства. Приобретенное мной колье стало изюминкой моего образа на важном мероприятии.
пока еще не заметил
24.10.23 16:54
Аліна,
Я працюю в компанії вже 2 рік. Заробітну плату виплачують стабільно, робота цікава та різноманітна, колектив дружний. Я задоволена своєю роботою і вважаю, що це відмінний варіант для тих, хто хоче знайти...»
Строгий графік роботи, неможна запізнюватися.
19.10.23 10:35
Удобная транспортная развязка
Положительные отзывы здесь оставлены HR-менеджерами, это даже по датам размещения видно))) А теперь несколько реальных фактов!! Уже на собеседование в офис вас встретить высокомерная HR-директор, которая будет...»
18.10.23 17:12
Андрей Дяченко,
Мне безусловно приятно трудиться на Столичной ювелирной фабрике, где реализуются высокие стандарты качества, и сотрудники уважительно относятся друг к другу.
Однако, иногда случаются ситуации, когда непонимание и разногласия между коллегами могут затруднить совместную работу и требуют внимательного разрешения.
11.10.23 13:06
Сергій Богровий,
Різноманітні та цікаві проєкти роблять кожен робочий день насиченим. Приділяється велика увага розвитку навичок співробітників через навчання і тренінги.
іноді високе робоче навантаження, особливо напередодні свят.
05.10.23 12:08
Працюю в компанії Столична Ювелірна Фабрика вже років 5. Компанія пропонує гідну заробітну плату та можливості для кар'єрного зростання. Колеги - дружні та розуміючі. Я рекомендую цю компанію всім, хто шукає...»
Строгий графік роботи.
04.10.23 14:27
Олександр дяченко,
Я рад, что мог поработать в Сюф, это был ценный опыт и получилось вносить свой вклад в создание прекрасных ювелирных украшений. Здесь ценится индивидуальный подход к клиентам.
Но некоторые процессы внутри компании могли бы быть лучше структурированы для оптимизации рабочего времени
28.09.23 12:40
Алена,
Работа в этой компании мне нравится. Я получаю достойную заработную плату, работаю в удобном месте и в дружном коллективе. Есть возможность карьерного роста. Единственный минус - иногда бывает большой поток...»
Есть мат. отвественность.
28.09.23 10:50
Олександр Куценко,
Работа в Столичной Ювелирной Фабрике - это мой источник уверенности в завтрашнем дне. Оплата всегда своевременна и справедлива.
Однако, иногда чувствую недостаток возможностей для профессионального роста.
21.09.23 11:32
Поліна,
У нас \дуже приємний та доброзичливий колектив. Ми працюємо як єдине ціле, щоб задовольнити потреби наших клієнтів. Ця команда – моя друга родина. Дякую дівчатам, допомогли влитися у колектив!
Все окей