SmartShop
Інші назви: Талан Вячеслав Викторович
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмач, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Житомир, Івано-Франківск, Кіровоград, Кременчуг, Лубни, Луцьк, Львів, Миргород, Нововолинськ, Одеса, Орджонікідзе, Первомайськ, Полтава, Прилуки, Ровно, Умань, Фастів, Хмельницький, Черкаси
Перегляди: 119768
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Перегляди: 119768
Cеть магазинов мобильной связи в переходах.
Контакт: Константин Владимирович (хам еще тот)
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSmartShop
Відгуки про компанію «SmartShop» Усього: 3
Усі Київ Олександрія Бахмач Біла Церква Вінниця Дніпро Житомир Івано-Франківск Кіровоград Кременчуг Лубни Луцьк Львів Миргород Нововолинськ Одеса Орджонікідзе Первомайськ Полтава Прилуки Ровно Умань Фастів Хмельницький Черкаси
17.10.24 13:53
Воадислав Федорченко,
м. Одеса
Працюю в компанії досить довгий період часу, вже більше двох років. За цей час був як звичайним продавцем, так і адміністратором магазину, в даний час працюю регіональним продавцем, можу із впевненістю...»
Для себе не виявив.
12.10.24 16:28
Володимир Мельник,
м. Одеса
Мене звати Володимир, працюю регіональним продавцем в компанії 2 роки, Компанія виплачує зп вчасно, в надає житло, вартість проїзду за рахунок компанії.
Робота регіонального продавця не є легкою.
Дуже...»
Немає
29.07.22 12:17
Александр,
Положительного нет.
Ни в коем случае,не идите в эту шарашкину контору.
Тут одни обманщики.С начала тебе рассказывают на собеседование сказки ,потом ты подходишь как кондидат.Ты спрашиваешь можно нюансы уточнить
по...»