SmartShop
Інші назви: Талан Вячеслав Викторович
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмач, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Житомир, Івано-Франківск, Ізмаіл, Кіровоград, Конотоп, Коростень, Котовськ, Кременчуг, Лубни, Луцьк, Львів, Миргород, Нововолинськ, Одеса, Орджонікідзе, Первомайськ, Полтава, Прилуки, Рені, Ровно, Сміла, Стрий, Умань, Фастів, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Шостка
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Cеть магазинов мобильной связи в переходах.
Контакт: Константин Владимирович (хам еще тот)
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSmartShop
Відгуки про компанію «SmartShop» Усього: 3
Усі Київ Олександрія Бахмач Біла Церква Вінниця Дніпро Житомир Івано-Франківск Ізмаіл Кіровоград Конотоп Коростень Котовськ Кременчуг Лубни Луцьк Львів Миргород Нововолинськ Одеса Орджонікідзе Первомайськ Полтава Прилуки Рені Ровно Сміла Стрий Умань Фастів Хмельницький Черкаси Чернівці Шостка
24.12.24 12:36
Євген Куфлевський,
м. Хмельницький
Працюю в компанії від недавно спочатку був продавцем, тепер регіональний продавець все дуже класно подобається роботою задоволений за цей час багато чого нового взяв для себе заробітньою платою задоволений
Немає негативних сторін все дуже сильно подобається та роботою задоволений
16.12.24 16:38
Максим,
Працюю в компанії вже 6 місяць
Проблеми не виникає ніякої тому що на кожну проблему є своя людина яка допоможе з вирішенням питання
+ Дружній колектив який завжди підтримає чи підстрахує
На протязі...»
Негативних немає тому що все проходить на висоті
16.06.23 09:03
Віктор,
Відсутні
Компанія жахлива, не рекомендую взагалі. У лютому місяці побачив, що у нашому селищі будується невеликий магазинчик, оскільки був на той час без роботи почав шукати чи є вакансії та знайшов. Це будувався...»