SmartShop
Другие названия: Талан Вячеслав Викторович
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Телефоны: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Регионы работы: Киев, Александрия, Бахмач, Белая Церковь, Винница, Днепр, Житомир, Ивано-Франковск, Кропипницкий, Кременчуг, Лубны, Луцк, Львов, Миргород, Нововолынск, Одесса, Орджоникидзе, Первомайск, Полтава, Прилуки, Ровно, Умань, Фастов, Хмельницкий, Черкассы
Просмотры: 119822
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Телефоны: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Просмотры: 119822
Cеть магазинов мобильной связи в переходах.
Контакт: Константин Владимирович (хам еще тот)
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании SmartShop
Отзывы о компании «SmartShop» Всего: 117
Все Киев Александрия Бахмач Белая Церковь Винница Днепр Житомир Ивано-Франковск Кропипницкий Кременчуг Лубны Луцк Львов Миргород Нововолынск Одесса Орджоникидзе Первомайск Полтава Прилуки Ровно Умань Фастов Хмельницкий Черкассы
28.10.24 13:24
Deniz,
Всім привіт) Ну що сказати, само собою роботою задоволений, працюю на посаді регіонального продавця, катаюсь працюю в своє задоволення, є кучу знайомих по компанії, особисто мені подобається навіть ставлення...»
Є деякі не приємні продавці та й все
28.10.24 12:25
Маріанна Степанова,
З радістю ділюся своїм досвідом роботи в компанії SmartShop! Я дуже задоволена, що є частиною цієї команди. Робота в мережі приносить не лише стабільний і гідний дохід, але й приємні бонуси, що значно...»
На роботі треба працювати!
28.10.24 12:08
Руслан,
г. Кропипницкий
Краще компанія на ринку по продажу побутової техніки та мобільних телефонів, дуже дружна команда.
Велика ЗП
Нема
28.10.24 12:01
Євгеній Кияєв,
г. Черкассы
Шикарний колектив, прекрасні умови праці, найкраща робота з тих на яких я був поки що
Відсутні
28.10.24 08:44
Нікіта,
г. Миргород
Прочитав відгуки про Дмитра Іванова і просто був вражений цими відгуками, так як працюю в компанії майже рік і як тільки прийшов в компанію, до нас прийшов Регіональним Керівником Дмитро Іванов.
Не згоден з...»
Немає
28.10.24 08:31
Іван,
Їх мало
Узнаю старий. Смартшоп Отак всі отримали задачу писати гарні відгуки. Краще б порядок навели і не потрібно було б брехати про прекрасні умови
26.10.24 13:46
Дмитро,
г. Винница
Більше 2х років в компанії. Працював на різних позиціях, наразі регіональний продавець. Великий плюс це зарплата, яка завжди вчасно і більше навіть чим очікував. Другий плюс це керівництво яке тебе чує і...»
Для тих хто не любить подорожувати робота регіонального не підійде, але завше може вибрати місто де залишитись
26.10.24 13:27
Роман Римар,
г. Винница
Працюю в компанії вже 2 рік , попрацював відразу продавцем заплата по мімо всіх магазинів , які були у мене в місті вище. Чим у всьому місті , також є карʼєрний зріст і збільшення зп .
Отримав великий досвід...»
Негативної сторони компанії .
26.10.24 13:10
Янн Форостяний,
г. Винница
Чесність і порядність керівництва компанії. Офіційне працевлаштування, своєчасна виплата заробітної плати, постійні тренінги та навчання співробітників компанії. Високі стандарти компанії спеціально розроблені...»
Їх немає.
26.10.24 12:25
Костя Топчанюк,
Крута компанія:
зручний графік зроблений індивідуально для кожного:
Висока заробітна плата:
Приємний та дружній колектив:
Беруть на роботу навіть без досвіду роботи що велий плюс:
Не важка робота:
Бувають пусті дні в плані продаж але на це компанія не вплине