ПП "Регіональний Охоронний Альянс"
Інші назви: ПП "РОА"
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмач, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Івано-Франківск, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Прилуки, Сміла, Суми, Тернопіль, Хмельницький, Черкаси, Чернігів
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Фирма появилась в результате сговора двух жуликов: Давыденко Ю.В. и Бондарь А.В.
Основная цель: под видом предоставления охранных услуг - обман и обворовывание клиентов
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюПП "Регіональний Охоронний Альянс"
Відгуки про компанію «ПП "Регіональний Охоронний Альян» Усього: 71
Усі Київ Олександрія Бахмач Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Житомир Івано-Франківск Кам’янец-Подільськ Кіровоград Кременчуг Кривий Ріг Львів Миколаїв Одеса Полтава Прилуки Сміла Суми Тернопіль Хмельницький Черкаси Чернігів
25.04.16 23:02
Ігор Кринюк,
м. Івано-Франківск
Працюю тут вже досить часу, за цей період серйозних проблем не бачив. Хороший колектив і нормальні зарплати. Все залежить тільки від себе самого.
та то таке - як у країні
19.04.16 10:38
Администратор,
Это фейковая страница не имеющая ничего общего с данным предприятием
--------------------------------...»
18.04.16 16:53
Богдан Вікторович,
м. Хмельницький
Адміністрація цього сайту ніколи не втручається.
Фейкова сторінка в голові у того кто написав попередній відгук!
14.04.16 13:44
Администратор,
Это фейковая страница не имеющая ничего общего с данным предприятием
---------------------------
05.04.16 17:03
Богдан Вікторович,
м. Хмельницький
Я людина вже не молода, тому маю досвід роботи в різних компаніях, на різних посадах, так що є з чим порівнювати. Довелося попрацювати і в РОА.
Враження таке наче в казці побував, по телефону все наче гаразд, фірма є. А на ділі всі офіси знаходятьсся в арендованих приміщеннях за адресами які постійно змінюються. Довго зясовував кто керівник. Ним виявився такий собі Давиденко Ю.В. Який багато обіцяв, багато...»
Фірма для ображених та невдах.
31.03.16 16:17
Марія,
м. Вінниця
те що пишуть - все правда, фірма лайно , керівництво пияки та наркомани . гроші не платять - постійно видумують різні штрафи та відрахування... пропрацювала 4 місяці і жодного разу зарплату не отримала лише аванси, за які ледь-ледь на хліб вистачає. нікому не раджу цієї шараги.
власник голубий - прикольно.
23.02.16 23:39
Максим Мороз,
м. Львів
стою в Львовской обл,нормальный объект,нормальный региональный и зарплату за январь уже выплатили
если не косячить зарплату выплатят всю, ну а кто косячит.... в основном сдесь гадости и пишут
16.02.16 15:52
Александр,
м. Бахмач
положительных впечатлений нет. перейдем к негативу.
НИКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАННОЕ МЕСТО РАБОТЫ КАК СПОСОБ ЗАРАБОТАТЬ ДЕНЬГИ! предлагаемые условия работы не соответствуют действительности. зарплату уже обещают полтора месяца. региональный директор Олег грубый, хамоватый и посылает на 3 буквы сотрудников и угрожает. вообще непонятно, по каким критериям его брали на эту должность. более мелкое начальство тоже не соответствует должности Директор. перечень штрафных...»
10.02.16 11:14
Лавренчук Олег,
м. Вінниця
какой то неадыкватный предыдущий отзыв,110 в сутки это не шеколад,и большего ни кто необещал, скока отстоишь стока и получишь, их пообещали их заплатили,а на счет прогулов какие на вахте могут быть прогулы,если ты все время там находишся
хорошо только лежать на диване фсе остальное плохо
08.02.16 23:28
Николай,
всё как в описании про эту фирму: начальство брыхуны и жульё ! как берут на работу - всю жизнь в шоколаде обещают, при выдаче зарплаты - не откуда взявшиеся прогулы и штрафы, якобы за нарушения, которые всплыли через неделю ато и две....
руководству впору сидет в тюрьме, а не на свободе !