dias
Другие названия: салон краси /дільна ірина василівна
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: dias-studio.com
Телефоны: (063)322-51-23
Регионы работы: Киев, Львов
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: dias-studio.com
Телефоны: (063)322-51-23
Регионы работы: Киев, Львов
Салон краси та перукарські курси
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании dias
Отзывы о компании «dias» Всего: 19
21.02.21 17:38
OLHA MANDRYKA,
Немає
ОБЕРЕЖНО DIAS!!! Цікаво почитати тим хто хоче працювати в DIAS!!! Мала нагоду прпрацювати і зіштовхнулася з безліччю жахливих ситуацій зі сторони керівництва!!! Обов'язків значно більше ніж зазначають в вакансії, але це б нічого... але відношення мягко кажучи не людське!!! До мене приходила майже кожного дня менеджер по персоналу Оксана Ярославівна і діставала образливими коментарями та зауваженнями про мою роботу,...»
09.01.20 16:45
Masha,
Немає
Не виплачують зп. Ставлення немає взагалі. Не тратьте свій час, народ.
05.09.19 13:13
г. Львов
За час моєї роботи був класний колектив але це єдине з приємного.
Класні апарати
Приємні клієнти
Обіцяно було 40% від ручних масажів, а 20% від апаратних. Виявилось, що ці відсотки рахуються від внутрішнього прайсу.
Де виходили смішні ціни!
На рахунок зарплати: коли я почала працювати мені зменшили зарплатний прайс, а на прикінці 4-го місяця роботи, коли залишалось день до виплати зарплати його ще зменшили приблизно на 30%. Такі зміни мають оголошуватись на початку місяця, а не перед виплатою зарплати.
...»
02.04.19 09:45
г. Львов
Приємний колектив, досить хороші умови праці. За час працювання не було жодних неприємних робочих моментів. Зарплата виплачувалась вчасно та в повному обсязі. Раджу компанію dias!
Дуже сильна плинність кадрів.
28.01.19 16:05
Анна Добра,
Немає.
Це просто жах. Обіцяли золоті гори,а в кінечному етапі нічого не заплатили.відношення до персоналу,якого офіційно не оформляють,жахливе.Розказують про персонал жахливі речі і обливають брудом.
08.09.18 17:08
Приємний колектив
Компанія жахлива, обіцяють одне а насправді виходе інше. Ірина лицемірна людина, притензій багато, часто затримують на роботі, а оплата і ставлення ніяке. Не раджу Dias!
01.10.16 23:14
Работница,
Немаэ
Гарантує 2000грн + 50грн за клієнта, в підсумку коли моделі не приходять доводиться замість них бути (щоб на вас тренувались) в підсумку з вас (як з адміністратора) потім вираховують гроші, бо модель не прийшла а вам зробили макіяж в підсумку, за обіцяний графік два через два або три через три дні, працювала по 4-5 днів на тиждень і отримала 900грн за місяць. Плюс Іра противна людина.
27.04.15 12:42
алла,
возле цирка
работодатель заставляет продавать просроченую продукцию. ЗП отказывается выплачивать, мотивируя тем, что месяц работы - это испытательный срок.
19.04.15 17:20
Роман,
Вдале місце розташування
Роботодавець місяць годує обіцянками про працевлаштування, а потім звільняє без попередження та виплати заробітної платні