Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Регіон роботи: Одеса
Шкаф Мастер
Основна назва: Шкаф Мастер
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Лісова промисловість (деревина, меблі, ...)
Сайт: www.shkafmaster.kiev.ua
Опис діяльності: Працевлаштування за кордоном
Злата мебель
Основна назва: Злата мебель
Регіон роботи: Кривий Ріг
Опис діяльності: Работаю в компании более 10 лет. За время работы сменила несколько должностей от работника склада до сотрудника офиса. За время работы уходила в декрет и вернулась работать в компанию.Всегда стабильная заработная плата и есть возможность увеличить доход. Отношения в коллективе зависит только от самого человека и его работы.
Регіон роботи: Кривий Ріг
Інші назви: Час-Пик, гипермаркет канцтоваров
Сфера діяльності: Торгівля: Канцтовари, товари для офису
Сайт: www.chaspik.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Доставка канцтоваров, школьных и детских товаров, товаров для дома и офиса
Інші назви: Час-Пик, гипермаркет канцтоваров
Сфера діяльності: Торгівля: Канцтовари, товари для офису
Сайт: www.chaspik.ua
Корпорація "ХХІ Століття"
Основна назва: Корпорація "ХХІ Століття"
Інші назви: Корпрорация "XXI Век", Корпорация 21 Век, Дендропарк
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: www.dendropark.com.ua
Регіон роботи: Кіровоград
Опис діяльності: Парк аттракционов и развлечений "Дендропарк", рестораны в г. Кропивницкий (Кировоград), Украина
Інші назви: Корпрорация "XXI Век", Корпорация 21 Век, Дендропарк
Опис діяльності: Провідний виробник комплексних мінеральних добрив в Україні
time2call
Основна назва: time2call
Інші назви: Тайм ту колл
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Регіон роботи: Вінниця
Опис діяльності: Аутсорсинговый колл-центр
Інші назви: Тайм ту колл
Регіон роботи: Вінниця
Опис діяльності: Аутсорсинговый колл-центр
ТОВ "І.Н.Фарма"
Основна назва: ТОВ "І.Н.Фарма"
Інші назви: ФОП Костенецька Я.В., ФОП Костенецький О.О.,ФОП Юрчук Л.І, ФОП Косяченко Л.А.
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Опис діяльності: Роздрібна торгівля лікарськими засобами,засобами медичного призначення та косметики.
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання