Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

EraPlast

Основна назва: EraPlast
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: eraplast.com.ua
Опис діяльності: EraPlast — компанія, що надає послуги з виготовлення та монтажу металопластикових вікон, дверей, балконів та алюмінієвих конструкцій. Вона також займається ремонтом фурнітури та встановленням захисних ролет. EraPlast забезпечує високу якість продукції та професійний підхід до монтажу, використовуючи сертифіковані матеріали. Крім того, компанія пропонує зручні умови оплати, включаючи розстрочку.

Носи своє

Основна назва: Носи своє
Інші назви: носи своє, носи свое,Носи Своє Український Бренд Одягу (nosisvoe)
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: nosisvoe.com.ua
Опис діяльності: Носи своє – ми український бренд одягу, який створює комфортні та стильні колекції одяг для всієї родини .

visionmodelsdubai

Основна назва: visionmodelsdubai
Інші назви: visionmodel
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: visionmodelsdubai.com
Опис діяльності: A small independent agency in London that works only with girls who look like models (170+, perfect proportions, well-groomed down to the smallest detail). No ‘standard’ escorts, no mass market. Here, there are either real models (catwalk, lookbooks, magazines) or girls who look like they just shot for Vogue Italia. Meetings are mainly in 5-star hotels in Mayfair, Knightsbridge, Belgravia or in their apartments in the same areas. Minimum 2-3 hours, often with dinner or a weekend. Everything is very discreet, with no website displaying prices — only private access after a short verification process. ...

tvoyamolekula

Основна назва: tvoyamolekula
Інші назви: ФОП Тарасюк Анна Володимирівна
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: tvoyamolekula.com.ua
Регіон роботи: Дніпро
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Tvoya Molekula - це онлайн‑магазин авторської парфумерії, який дає змогу обирати справжні аромати у форматі розпиву або повнорозмірних флаконів.

Deliverity

Основна назва: Deliverity
Інші назви: Deliverity – служба міжнародної доставки
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: www.deliverity.net
Опис діяльності: Deliverity пропонує комплексні послуги міжнародної доставки, орієнтовані на швидкість та надійність перевезень. Компанія працює з різними типами вантажів – від документів до великих посилок – забезпечуючи зручні тарифи та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Кожне відправлення в Deliverity можна відстежувати онлайн, що гарантує повну прозорість процесу доставки. Компанія суворо дотримується стандартів безпеки, щоб вантажі прибували вчасно та в цілісному стані. Deliverity співпрацює з міжнародними логістичними партнерами, що дозволяє доставляти вантажі навіть у найвіддаленіші країни світу....

Ультрафільтр

Основна назва: Ультрафільтр
Інші назви: Ultrafilter
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: ultrafilter.com.ua
Опис діяльності: «Ультрафільтр» — вітчизняний постачальник фільтрів і фільтрувальних елементів, орієнтований на спецтехніку, промислове обладнання та компресорні/вакуумні системи. Ультрафільтр Асортимент компанії охоплює широкий спектр: повітряні, паливні, масляні, гідравлічні фільтри; картриджі для систем аспірації, вентиляції та компресорів; елементи для фарбувальних камер та очищення стислого повітря. Ультрафільтр надає не лише стандартні вироби від відомих міжнародних брендів, але й їх якісні аналоги — з метою забезпечити ефективну, стабільну роботу техніки за помірними витратами. Компанія також...

Mobile trend

Основна назва: Mobile trend
Сайт: mobiletrend.com.ua
Опис діяльності: Mobile Trend — просто супер! Уже давно не встречал такого дружелюбного и внимательного персонала. Помогли выбрать идеальный смартфон, всё подробно объяснили, показали, протестировали. Вышел из магазина с отличным настроением и крутой покупкой. Спасибо большое, буду обращаться ещё!

Mobile trend

Основна назва: Mobile trend
Сайт: mobiletrend.com.ua

Mon’Arch Агенція перформанс маркетингу

Основна назва: Mon’Arch Агенція перформанс маркетингу
Інші назви: Mon’Arch, Агенція Монарх
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.monarchi.agency
Опис діяльності: Mon'Archi — це сучасна performance-агенція, яка спеціалізується на комплексному онлайн-просуванні брендів, поєднуючи таргетовану рекламу, Google Ads, SEO, e-mail маркетинг та креативні рішення; команда працює з фокусом на результат, підсилює продажі й допомагає бізнесам системно рости, пропонуючи персональний підхід та прозорі інструменти розвитку, про що свідчить структура та позиціонування компанії на їхньому сайті.

Агенція перформанс маркетингу Mon’Arch

Основна назва: Агенція перформанс маркетингу Mon’Arch