Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
contragent.com.ua
Основна назва: contragent.com.ua
Інші назви: ТОВ "Фірма Контрагент"
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: contragent.com.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: ТОВ "Фірма Контрагент" — це сучасне та динамічно зростаюче підприємство, що спеціалізується на постачанні технологічного обладнання та витратних матеріалів для різних галузей промисловості. Основні товари та послуги компанії ТОВ "Фірма Контрагент": Реле: широкий асортимент реле для різних застосувань. Реле РЕУ-11, РЕО-401, УАКІ-Е. Паяльні матеріали: матеріали для паяння та зварювання. Флюс NC264-5, Interflux IF 2009M. Пневмообладнання: різноманітне пневматичне обладнання. Фiльтр-регулятор MC202-D00, розподілювач 458-015-22IL, У71-22А. Гідравлічна апаратура: обладнання для...
Інші назви: ТОВ "Фірма Контрагент"
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: contragent.com.ua
Amaxa ( Медікор,ЛТД)
Основна назва: Amaxa ( Медікор,ЛТД)
Інші назви: Амакса Консьюмер Хелс, Амакса Україна, Амакса Іст Юроп Сервіс,ТОВ Медікор ЛТД
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: amaxa-pharma.com
Опис діяльності: Компанія по продажу препаратів бренду Амакса та надання послуг по клінічним випробуванням Медікор ЛТД
Сайт: amaxa-pharma.com
Vale
Основна назва: Vale
Інші назви: РИФ
Сайт: vale-ukraine.com
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Виготовлення корисної продукції, батончики протеїн, тощо.
Інші назви: РИФ
Сайт: vale-ukraine.com
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Виготовлення корисної продукції, батончики протеїн, тощо.
Львівський дядько
Основна назва: Львівський дядько
Finevolution
Основна назва: Finevolution
Інші назви: ТОВ "Фіневолюшн"
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: finevolution.com.ua
Опис діяльності: Finevolution - юридичний супровід для міжнародного бізнесу. Сервіси для підприємців та власників КІК, супровід ФОП в Україні, податкова та юридична допомога власникам міжнародного та українського бізнесу
Інші назви: ТОВ "Фіневолюшн"
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: finevolution.com.ua
Акутек ТОВ
Основна назва: Акутек ТОВ
Інші назви: ОВЕН ТОВ
Сайт: aqteck.com.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Переназвались. До этого назывались ТОВ ОВЕН. Российский производитель АСУ ТП и КИПиА. Частично тягают приборы и контроллеры из Китая и в Харькове ппрепаковывают в свои корпуса.
Інші назви: ОВЕН ТОВ
Сайт: aqteck.com.ua
SANT-MARKET - інтернет-магазин сантехніки
Основна назва: SANT-MARKET - інтернет-магазин сантехніки
Інші назви: Сант-маркет
Сайт: sant-market.ua
Опис діяльності: Інтернет-магазин сантехніки Sant-market.ua Наша компанія є офіційним дистриб'ютором німецького бренду Grohe, сантехнічні вироби якого високо цінуються і реалізуються по всьому світу. Sant-market являє Grohe в Одесі, продажем сантехніки займається з 2012 року. Ми не простий інтернет-магазин, а реальний стаціонарний торговий цент. Якщо ви живете в Одесі, можете відвідати нас і зробити покупку офлайн. Чи не типовість наша і в тому, що крім продажів ми надаємо додаткові послуги з монтажу та ремонту. Це дуже зручно, в одному місці вибрати, замовити сантехніку, оформити доставку і установку.
Інші назви: Сант-маркет
Сайт: sant-market.ua
Flora Shop
Основна назва: Flora Shop
Сфера діяльності: Торгівля: Квіти, насіння, рослини, зоотовари
Сайт: florashop.com.ua
Опис діяльності: Купити саджанці абрикос — це перший крок до власного соковитого врожаю. Інтернет-магазин Flora Shop пропонує якісні саджанці різноманітних фруктових дерев: яблунь, груш, вишень, слив та інших. Усі рослини адаптовані до місцевих кліматичних умов та легко приживаються. Досвідчені спеціалісти дбають про те, щоб кожен саджанець виростав здоровим і стійким до хвороб. Завітайте до перевіреного каталогу, де представлені всі популярні сорти. Замовляйте саджанці фруктових дерев онлайн на сайті — нехай ваш сад приносить не лише красу, а й смачні та корисні плоди.
Сфера діяльності: Торгівля: Квіти, насіння, рослини, зоотовари
Сайт: florashop.com.ua
BUYLAND
Основна назва: BUYLAND
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: buyland.com.ua
Регіон роботи: Біла Церква
Опис діяльності: BuyLand – це онлайн-магазин, що прагне стати для кожного приємною та невід’ємною частиною життя. Наша мета зробити онлайн покупки ще кращими та доступнішими, прагнемо допомогти кожному знайти те, що потрібно, швидко, зручно і без зайвих турбот. Ми розуміємо, як важливо отримувати якісні товари за доступною ціною, тому пропонуємо широкий асортимент, який задовольняє будь-які потреби.
Сайт: buyland.com.ua
Регіон роботи: Біла Церква
Агенція Лісових Ресурсів
Основна назва: Агенція Лісових Ресурсів
Інші назви: Wood Agency
Сайт: wood-agency.com.ua
Опис діяльності: Агенція Лісових Ресурсів — компанія, що створює сучасні рішення для оздоблення будинків, які поєднують стиль, довговічність і природну красу деревини.
Інші назви: Wood Agency
Сайт: wood-agency.com.ua