Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины

Список работодателей Всего: 11526

frankonews.if.ua

Основное название: frankonews.if.ua
Сайт: frankonews.if.ua
Описание деятельности: Сайт надає актуальні новини про гральну індустрію, огляди популярних платформ, інформацію про ліцензійні казино та вигідні акційні пропозиції.

Отак

Основное название: Отак
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Регионы работы: Киев, Житомир, Умань, Хмельницкий
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Працюю у компанії майже рік, і дуже задоволений, гарно навчають, і веселий колектив, все доступно пояснюють, помагають зі всім, вихідні як мають бути без затримки не перепрацьовуєш, зарплата гарна, радий що прийшов у цю компанію

Kohaysebe

Основное название: Kohaysebe
Сфера деятельности: Торговля: Косметика, парфюмерия
Сайт: kohaysebe.com.ua
Регион работы: Харьков
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Офіційний інтернет-магазин "KohaySebe" пропонує обладнання та матеріали для салонів краси та б'юті-майстрів.

GlobeBar

Основное название: GlobeBar
Другие названия: GlobeBar
Сфера деятельности: Торговля: Мебель и предметы интерьера
Сайт: globebar.com.ua
Описание деятельности: GlobeBar – втілення вишуканості та стилю у вашому домі. Це не просто декоративний елемент, а справжній витвір мистецтва, що поєднує елегантність картографії та практичність. Глобус-бар стане не лише вишуканою прикрасою інтер’єру, а й зручним місцем для зберігання ваших улюблених напоїв. Його унікальний дизайн додає атмосферу розкоші та створює особливий шарм у будь-якому просторі. Завдяки функціональності та естетичному вигляду він стане ідеальним вибором для тих, хто цінує якість, комфорт і стиль. GlobeBar – це більше, ніж просто бар, це вишуканий штрих вашого інтер’єру!

Арктика

Основное название: Арктика
Другие названия: "Арктика"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Электроника, бытовая техника
Сайт: arktika.kh.ua
Регион работы: Харьков
Описание деятельности: Інтернет-магазин «Арктика» спеціалізується на продажу кліматичної техніки, зокрема кондиціонерів, зволожувачів та очищувачів повітря, систем опалення. Компанія пропонує широкий асортимент продукції від провідних світових виробників, таких як США, Європа, Японія, Китай та Південна Корея, що дозволяє задовольнити потреби різних категорій клієнтів. Окрім продажу, «Арктика» надає послуги з монтажу та обслуговування кондиціонерів, встановлення вентиляційних систем. Компанія забезпечує швидку та зручну доставку кондиціонерів, холодильного обладнання та кліматичних систем по Харкову, області та всій...

kis kis keks

Основное название: kis kis keks
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Сайт: kis-kis-keks.com.ua
Описание деятельности: Наш магазин надає досить широкий вибір секс-іграшок, лубрикантів,, еротичної білизни, i ще багато чого цікавого на секс-тематику.

Job Advice Agency

Основное название: Job Advice Agency
Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Сайт: jobadvice.agency
Описание деятельности: Ми Job Advice Agency — професійна рекрутингова агенція, створена у 2018 року. Протягом цього часу ми допомогли багатьом великим і маленьким IT компаніям знайти команди, які допомогли бізнесам зростати. Серед наших успішних кейсів: мідли, які стали Лідами, Топ менеджери для компанії, які допомогли розпочати нові бізнеси, команди девелоперів, які створили нові продукти, чим ми користуємось зараз. Наша база кандидатів налічує понад 400 000 спеціалістів, кожен з яких має унікальну кваліфікацію та різноманітний досвід. Працюючи в європейському масштабі, ми налагодили міцні партнерські відносини з...

Yaware

Основное название: Yaware
Другие названия: Яваре, Яваре трайм-трекер
Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт: yaware.com.ua
Регион работы: Тернополь
Описание деятельности: Yaware.TimeTracker – це рішення для автоматизованого обліку робочого часу, що допомагає бізнесу контролювати продуктивність співробітників, аналізувати використання робочого часу та оптимізувати бізнес-процеси. Підходить для команд будь-якого розміру та підтримує хмарні й локальні версії.

Appexoft

Основное название: Appexoft
Сайт: appexoft.com
Регион работы: Львов
Описание деятельности: Appexoft — IT-компанія, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення, веб- та мобільних додатків. Вони створюють індивідуальні рішення для бізнесу, використовуючи сучасні технології.

ФОП Тихонюк Е.Л.

Основное название: ФОП Тихонюк Е.Л.
Другие названия: ПП "Бізнес Енергія"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Продукты питания и напитки, алкоголь
Регион работы: Белая Церковь
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Макарони власного виробництва.Попутно продаж побутової хімії. Місто Біла Церква, Київська обл.