Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины

Список работодателей Всего: 11057

Neon Club

Основное название: Neon Club
Сайт: becknf.com
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Neon Club Casino – это динамично развивающаяся платформа, завоевавшая популярность среди любителей азартных игр благодаря своему яркому дизайну, разнообразному игровому контенту и щедрым бонусным предложениям. С момента своего запуска, казино привлекает игроков со всего мира, предлагая не только классические слоты и настольные игры, но и современные развлечения, такие как игры с живыми дилерами, бинго и ТВ-игры.

Львівська автошкола Магістраль на Сихові

Основное название: Львівська автошкола Магістраль на Сихові
Сфера деятельности: Услуги: Авто/мото: ремонт, обучение, заправки и пр.
Сайт: magistral.org.ua
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Автошкола "Магістраль" у Львові пропонує високоякісне навчання водінню з індивідуальним підходом до кожного учня. Тут працюють досвідчені інструктори, які навчають не лише теорії, а й практичним навичкам водіння на сучасних автомобілях. Автошкола забезпечує гнучкий графік занять, що дозволяє поєднувати навчання з роботою та іншими обов'язками.

Смартшоп

Основное название: Смартшоп
Сфера деятельности: Производство и поставка
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Всім привіт довго працюю в компанії smartshop отак рекомендую кожному прийти до нас у компанію так як тільки у нас високий рівень зарплати також хороший колектив дружелюбний гарне ставлення керівництва до працівників в даній компанії я працюю більше року і рекомендую кожному розглянути вакансію регіонального продавця тобто тестер хороший рівень заробітної плати також компанія надає усі умови для проживання та роботи.

Truskavets Marketing

Основное название: Truskavets Marketing
Другие названия: Трускавець Маркетинг
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: weblink.com.ua
Описание деятельности: Truskavets Marketing – це сучасна маркетингова агенція, що спеціалізується на просуванні бізнесів у регіоні Трускавця та за його межами. Ми допомагаємо підприємцям розвивати їхній бренд, залучати клієнтів і досягати нових висот. У нашій команді працюють творчі та ініціативні люди, які цінують професійний розвиток, відповідальність і командний дух. Ми відкриті до ідей та прагнемо створювати комфортні умови для роботи та співпраці

Ecovill

Основное название: Ecovill
Другие названия: Магазин здорового харчування "Ecovill"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Продукты питания и напитки, алкоголь
Сайт: ecovill.com.ua
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Ecovill — це інтернет-магазин, який спеціалізується на здоровому харчуванні та органічних продуктах. Вони пропонують широкий асортимент товарів для здоров'я та краси, включаючи суперфуди, насіння, горіхи, органічні продукти для здорового харчування, а також різноманітні добавки. Всі продукти сертифіковані та проходять ретельний контроль якості. Особливу увагу в магазині приділяють природним і органічним інгредієнтам, що сприяють поліпшенню здоров'я, а також правильному харчуванню. Тут можна знайти продукти без глютену, білого цукру, з високим вмістом корисних нутрієнтів. Магазин також пропонує...

Смартшоп ОТАК

Основное название: Смартшоп ОТАК
Другие названия: ОТАК
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Описание деятельности: Працюю в компанії майже рік часу. Дружній приємний колектив. Керівництво ставиться з повагою до працівників все на вищому рівні Зарплата виплачується своєчасно У свої 19-20років можу дозволити собі купити все що завгодно. Коли працював у інших компаніях такого не було завжди рахував їх до наступної зп Всім хто хоче вступити в компанію Смартшоп "ОТАК" Рекомендую найкращі умови тільки в нас.

рошен-полісся

Основное название: рошен-полісся
Другие названия: ТОВ "Рошен-Полісся"
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Регион работы: Житомир

Автошкола Магістраль на Варшавській

Основное название: Автошкола Магістраль на Варшавській
Сфера деятельности: Услуги: Авто/мото: ремонт, обучение, заправки и пр.
Сайт: magistral.org.ua
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Автошкола "Магістраль" у Львові пропонує професійне навчання водінню, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного учня. Висококваліфіковані інструктори, сучасні автомобілі та гнучкий графік занять дозволяють отримати необхідні знання та практичні навички для безпечного водіння. Курс навчання охоплює теоретичні та практичні заняття, що допомагають успішно скласти іспити та отримати водійське посвідчення.

Juvelook та Lenisna

Основное название: Juvelook та Lenisna
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: juvelook.kiev.ua
Описание деятельности: Juvelook та Lenisna - сучасні колагеностимулятори на основі полімолочної кислоти для омолодження та регенерації шкіри. 🌟 Juvelook - ідеально підходить для корекції мімічних зморшок, звуження пор, усунення розтяжок, лікування рубців після акне. Препарат м'яко стимулює вироблення колагену, повертаючи шкірі гладкість, еластичність та природний блиск. 🌟 Lenisna - вибір для боротьби з глибокими зморшками, втратою об’єму, ознаками старіння шкіри на обличчі, шиї, декольте та тілі. Препарат забезпечує тривале зволоження, підтягує шкіру і відновлює її структуру. Наші сертифіковані косметологи з...

Cherry Berry

Основное название: Cherry Berry
Другие названия: Cherry berry Черри Берри
Сфера деятельности: Услуги: Общепит: кафе, рестораны, fast-food
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Продажа желеек, маршмеллоу, шарики, подарочные упаковки, сладкие букеты