Охранная фирма Ника

Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Черкаси

Inter foto

Основна назва: Inter foto
Інші назви: "Kidsfoto", "Интер-фото", "Fotolub"
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: www.interfoto.space
Регіон роботи: Одеса

Опис діяльності: Проведение выездных фото и видео съемок во всех школах и детских садах города Одессы и области. Проведение потоковых, тематических, сезонных и костюмированных фотосессий школьников и воспитанников детских садов.

Топ Тайм

Основна назва: Топ Тайм
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: toptime.com.ua
Регіон роботи: Львів

Опис діяльності: Гуртовий продаж рекламного текстилю

ТОВ "СМП-Вогнезахист"

Основна назва: ТОВ "СМП-Вогнезахист"
Інші назви: ТОВ Спецмонтажприлад, КФ ТОВ "Спецмонтажприлад"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше

Опис діяльності: Виробничо-господарська діяльність (проектування, монтаж та технічне обслуговування систем протипожежного призначення, систем відеоспостереження, охоронних систем, систем вентиляції та кондиціонування, вогнезахисне обробляння, заповнення, просочування).

Doctor Sam

Основна назва: Doctor Sam
Інші назви: Сеть аптек Doctor Sam
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: doctorsam.ua
Опис діяльності: Сеть аптек Doctor Sam насчитыевает три учреждения по Киеву. Ассортимент лекарственных препаратов широкий, предствалены сопутствующие товары. Можно найти лекарства для взрослых и детей за умеренную цену.

ДТЭК

Основна назва: ДТЭК
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Енергетика
Опис діяльності: Компанія справила негативне враження. Був запрошений кадрами пройти співбесіду в Київ. Зібрали купу документів, заповнено як мінімум декілька анкет, з яких стало відомо про мене все, навіть скільки в мене друзів і як їх звуть, а також про борги і ще всіляку байду аж смішно було які понти ( раніше працював в правохоронних органах, там і того менш інформації збирають). Так от ніякого повідомлення ні дзвінка після надання інформації про себе і проходження співбесіди не отримано. Підсумок - дуже радий що не був прийнятий на роботу до цієї сумнівної організації, так як знайшов набаго краще для себе місце...

allfilms

Основна назва: allfilms
Інші назви: ооо олф
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: all-free-films.net
Опис діяльності: Прокат кинофильмов, игровой клуб.

ООО "АБК "КВАДРАТ"

Основна назва: ООО "АБК "КВАДРАТ"
Інші назви: ТОВ "ІНТЕЛІТ ПРОЕКТ"
Сайт: abc-kvadrat.com.ua
Опис діяльності: Проектная организация.

Локси

Основна назва: Локси
Інші назви: Хелпер
Сфера діяльності: Торгівля: Канцтовари, товари для офису
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Оптово розничная продажа канцелярии

никопрогресстрой

Основна назва: никопрогресстрой