ЛИГА:ЗАКОН

Основна назва: Интеллект гид
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація

Опис діяльності: Курсы, образование

ПАБ "FIGHT HOUSE"

Основна назва: ПАБ "FIGHT HOUSE"
Інші назви: ПАБ "ФАЙТ ХАУС"
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: fighthouse.com.ua

Опис діяльності: ПАБ, Спорт Бар, г. Киев, ул. Верхний Вал, 24. http://fighthouse.com.ua/ https://ru-ru.facebook.com/FHKiev

тов консалтинг сі груп

Основна назва: тов консалтинг сі груп
Інші назви: Consalting Si Group LTD
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг

Опис діяльності: Сотрудничают с предприятиями (предпочительно на стадии банкротства или близкой к ней), подбор персонала (юристы, бухгалтера). основной квед - Консультування з питань комерційної діяльності й керування

ТОВ «Віп - Захист - 1»

Основна назва: ТОВ «Віп - Захист - 1»
Інші назви: ПП «РЕГИОНАЛЬНЫЙ ОХРАННЫЙ АЛЬЯНС»
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: gayukraine.com
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмач, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Кіровоград, Конотоп, Кременчуг, Кривий Ріг, Ніжин, Миколаїв, Одеса, Первомайськ, Полтава, Прилуки, Ровно, Сміла, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Южноукраїнськ

Опис діяльності: Охоронне підприємство "Віп-Захист-1" готове до виконання найвідповідальніших завдань та надає послуги в сфері забезпечення комплексної безпеки бізнесу. Ми забезпечуємо найвищий клас послуг безпеки і це підтверджує наша репутація і наші результати.

Группа компаний Лига

Основна назва: Группа компаний Лига
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації

Опис діяльності: Юридическое сопровождение

Каштан 2000

Основна назва: Каштан 2000
Сайт: fgk.com.ua
Регіони роботи: Київ, Харків
Опис діяльності: Лидер на рынке частного кредитования и инвестирования средств. Компания, работающая с 2000 года, завоевавшая доверие среди населения своей надежностью и качеством предоставляемых услуг. Виды услуг: - Кредитование под залог автомобилей; - Кредитование под залог недвижимости; - Автовыкуп автомобилей; - Инвестирование средств.

Megogo

Основна назва: Megogo
Сфера діяльності: Послуги: Телебачення, радіо
Сайт: www.megogo.net
Регіони роботи: Київ, Біла Церква

Опис діяльності: Онлайн кинотеатр.Продажа фильмов, пакетов тв.

UAbet

Основна назва: UAbet
Інші назви: Уабет
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес

Опис діяльності: Букмекерская контора