Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Свитотрейд
Основна назва: Свитотрейд
Інші назви: Deep Power
Сайт: www.deeppower.ua
Опис діяльності: Электромонтажные работы, щитовое производство, энергоэффективность, проектирование систем умный дом, заземление и молниезащита
Інші назви: Deep Power
Сайт: www.deeppower.ua
Griol
Основна назва: Griol
Інші назви: Гриол
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: www.griol.com
Опис діяльності: Ремонт гарантийный и после гарантийный:ноутбуки, планшеты,смартфоны, восстановление данных с разных накопителей, ремонт мониторов блоков питания
Інші назви: Гриол
Сайт: www.sarens.com.ua
Опис діяльності: Аренда автокрана
"Запорожоблагрострой" (база отдыха), ОАО
Основна назва: "Запорожоблагрострой" (база отдыха), ОАО
Інші назви: б/о и ДОЦ "Лазурные дали"
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: lazurnie-dali.com.ua
Опис діяльності: база отдыха и детский оздоровительный центр
Інші назви: б/о и ДОЦ "Лазурные дали"
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Основна назва: Comfort mart
Інші назви: Терраса Бум, Террасные системы Украины
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: comfort-mart.com.ua
Опис діяльності: Компания занимается продажами и обустройством террас для частных домов, кафе, ресторанов, загородных комплексов и т. д.
Інші назви: Терраса Бум, Террасные системы Украины
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: comfort-mart.com.ua
Горілчаний завод Гетьман
Основна назва: Горілчаний завод Гетьман
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Доброго дня! Хочу поділитись своїм опитом з працевлаштування.Стажувався оператором лінії розливу на НВП"Гетьман"(Горілчаний завод "Гетьман") з 22.09 до 30.09.Вам будуть реально вішати лапшу на вуха....В нас зарплата піднялась з 2900 до 3500 грн на місяць..-не вірте..Робота -не постійна,а сезонна. Будуть Вас кидати з процесу на процес...,хоча спочатку можуть поставити на один процес.По закінченню безкоштовного стажування 30.09.16 -мені просто сказали: " В нас є Ваша заява -почекайте ,доки укомплектується бригада! Аферистка з відділу кадрів 0970041290 ,Анна.
Регіон роботи: Львів
Patio di fiori
Основна назва: Patio di fiori
Інші назви: Патіо ді фіорі
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: www.patiodifiori.com
Регіон роботи: Луцьк
Опис діяльності: Ресторан високої кухні.
Інші назви: Патіо ді фіорі
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: www.patiodifiori.com
Регіон роботи: Луцьк
Опис діяльності: Ресторан високої кухні.
ЧП энергия-сервис
Основна назва: ЧП энергия-сервис
Регіон роботи: Запоріжжя
Опис діяльності: Производство двигателей, генераторов и трансформаторов Ремонт (специализированный) двигателей, генераторов и трансформаторов электрического тока Монтаж и установка двигателей, генераторов и трансформаторов электрического тока Производство электрораспределительной и контрольной аппаратуры
Линник ТМ
Основна назва: Линник ТМ
Інші назви: Імперія якості Линник
Сайт: www.linnik.com
Регіони роботи: Київ, Луцьк
Опис діяльності: Виробництво та реалізація ковбасних виробів (мережа магазинів Смакота по м.Луцьку).
Інші назви: Імперія якості Линник
Сайт: www.linnik.com