Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Регіони роботи: Київ, Миколаїв, Одеса

Опис діяльності: продвижение медпрепаратов

иберия- групп

Основна назва: иберия- групп
Інші назви: итера. титан 21. самира.
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Вінниця, Дніпро, Житомир, Івано-Франківск, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Прилуки, Ровно, Суми, Хмельницький, Черкаси, Чернігів

Опис діяльності: охранная деятельность

Фагот

Основна назва: Фагот
Інші назви: ФЛП Момотов Ю.Л.
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: www.fagot.com.ua
Регіони роботи: Київ, Червоний Промінь
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: производство строительного кирпича методом гиперпрессования

Дима Борисов

Основна назва: Дима Борисов
Інші назви: Ботсад, ГастроРок, Барсук, Канапе, Пивбар, Охота на овец, БебиРок,
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: www.borisov.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Дима Борисов это работодатель, который кинул более 20 человек на зарплату. А когда работники бросились в милицию - купил за их деньги милицию и дело закрыли. Доказательства его деятельности есть на сайте профсоюзу, взявшегося за защиту прав работников. www.ovp.org.ua

Мотор-Банк

Основна назва: Мотор-Банк
Інші назви: ПАО "Мотор-Банк"
Сайт: www.motor-bank.ua
Регіон роботи: Запоріжжя
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: ВАТ «МОТОР-БАНК» зареєстрований в 2007 році. В 2009 роцi назву змiнено на ПАТ «МОТОР-БАНК». В даний час є універсальним Банком, який надає повний комплекс послуг корпоративним і приватним клієнтам. З моменту свого вiдкриття банк поступово і ефективно розвивається в м. Запоріжжя. Ми пропонуємо своїм клієнтам максимальний вибір банківських продуктів і послуг. Бізнес банку базується на зміцненні і розвитку взаємовигідної співпраці з підприємствами виробничого сектора економіки України. Ми визначили одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності: постійну роботу над підвищенням своєї надійності і...

План Б

Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: www.ttholod.com.ua
Регіони роботи: Дніпро, Харків
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Проектирование, поставка, монтаж, сервисное обслуживание промышленного холодильного оборудования.

ООО ВТР

Основна назва: ООО ВТР
Інші назви: Відповідальність Технології Результат
Сайт: www.vtr.com.ua
Регіони роботи: Київ, Луцьк, Черкаси
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Обеспечивает высококачественными товарами предприятия мясоперерабатывающей промышленности.

Dctology

Основна назва: Dctology
Інші назви: Dctology Company Ltd
Сайт: www.dctology.com
Регіон роботи: Харків
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Dctology - молодая, аутсорсинговая компания, специализирующаяся на iOS и Web-разработках.

ПСВ-Антик

Основна назва: ПСВ-Антик
Інші назви: ООО "ПСВ-Антик"
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: www.pokraska.kh.ua
Регіони роботи: Київ, Харків
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания производит оборудование для порошковой покраски и оказывает услуги защиты металла, стекла, бутылок парфюмерных, алюминия, изготавливает изделия на каказ от токарно-фрезерных до готовых образцов торгового оборудования для супермаркетов и частных лиц.