LinkCom

Основна назва: LinkCom
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: linkcom.lviv.ua
Опис діяльності: Якщо ви мрієте про швидку та безперебійну роботу домашньої мережі у Львові, провайдер LinkCom — саме те, що вам потрібно. З 2009 року ми надаємо послуги підключення до мережі для корпоративних та індивідуальних клієнтів, а також здійснюємо професійне обслуговування інтернет-обладнання. У будь-який час ви можете зв’язатися з нашими майстрами та отримати кваліфіковану допомогу. Ми знаємо, якого клопоту у 21 столітті завдає повільне з’єднання чи раптове відключення інтернету. Тож забезпечуємо швидкісне підключення та стабільну роботу мережі. Кожен клієнт буде приємно здивований вигідними тарифами та...

Олег Анатольевич Шпачук

Основна назва: Олег Анатольевич Шпачук
Інші назви: Олег Шпачук
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Опис діяльності: Обратился к Олегу Анатольевичу Пачуку, проживающему в Киеве по поводу покупки недвижимости. В провозился, так ничего и не нашел, но потребовал немалые деньги за свои «труды» Никогда больше не обращаюсь и не могу посоветовать!

Ч.е.индастри групп

Основна назва: Ч.е.индастри групп
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Опис діяльності: Компания разрабатывает и производит промышленное оборудование для горно-обогатительных фабрик.

КОМО Украина

Інші назви: ЙОЙ
Сфера діяльності: Торгівля
Регіон роботи: Ровно

ООО «УА-Системы»

Основна назва: ООО «УА-Системы»
Інші назви: геонорма
Сайт: geonorma.com.ua
Регіон роботи: Харків

Опис діяльності: производство и реализация

Ебоши

Основна назва: Ебоши
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: yuzhnuy.eboshi.com.ua
Опис діяльності: Доставка суши Eboshi в Южном удивит тебя вкусом и размером. Есть бесплатная доставка от минимальной суммы заказа для всех районов города. Только у нас самые вкусные роллы, где много начинки и мало риса.

Ремонт Гарант Львів

Основна назва: Ремонт Гарант Львів
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: remont-garant.lviv.ua
Опис діяльності: Ремонт квартир Львів. Головна спеціалізація нашої компанії - ремонт квартир у старих, нових, та приватних будинках у Львові та області, а також в окремих приміщеннях, кімнатах. Ремонтні роботи у Львові виконають досвідчені майстри, які впораються з найрізноманітнішими видами робіт, від підготовки до обробки та розстановки меблів, заощадять час і кошти наших клієнтів.

Onlyfans

Основна назва: Onlyfans