Support.ua
Основна назва: Support.ua
Інші назви: ТОВ "Саппорт.уа"
Сайт: support.ua
Опис діяльності: Support.ua — українська компанія, яка надає сервіси розширеної гарантії для домашньої техніки та електроніки. Вже понад 7 років наші клієнти не думають про можливі халепи з технікою, адже знають, що вона під нашим професійним захистом. У будь-яку мить ми прийдемо на допомогу і все полагодимо. Якщо ремонт буде неможливим, ми надамо приємну компенсацію. Нашу якість підтверджують не тільки клієнти у відгуках, а ще й той факт, що ми вже 5 років поспіль кращі в категорії «Сервіс налаштування та ремонту техніки» за версією рейтингу «Українська народна премія». Ми співпрацюємо з лідерами продажу техніки в...
Інші назви: ТОВ "Саппорт.уа"
Сайт: support.ua
МСК
Основна назва: МСК
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Опис діяльності: Компанія чесно і відкрито працює. Хоч і не довго пропрацювала там, але хочу відмітити, що позитивна атмосфера в колективі. Причина звільнення - проживала за містом, не зручно було добиратися до роботи. Розійшлися на приємній ноті. Компанія слідкує за своєю репутацією та лицем. Всі відносини будуються на повазі та розумінні,чесності, як до клієнтів так і персоналу. Вдячна що могла себе спробувати там. Успіхів вам.
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Слот Сити Шоу
Основна назва: Слот Сити Шоу
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: www.youtube.com
Опис діяльності: Один из топовых ютуб каналов об азартных играх.
Сайт: www.youtube.com
Опис діяльності: Один из топовых ютуб каналов об азартных играх.
Shangri La
Основна назва: Shangri La
Сайт: sl.casino
Опис діяльності: Shangri La – нове українське казино, яке радістно вітає в своїх стінах новачків і професіоналів. Наявність ліцензії від державної комісії з регулювання лотерей та азартних ігор гарантує гостю чесні ставки. Кожен виграш виплачується моментально і без додаткових умов. Шангрила – це синонім якісного азарту.
Сайт: sl.casino
Royal Budservice - ремонтно-строительная компания
Основна назва: Royal Budservice - ремонтно-строительная компания
Сайт: www.royalbudservice.com.ua
Опис діяльності: В Royal Budservice мы идем на встречу абсолютно каждому заказчику, и подсказываем, на каких строительных материалах можно сэкономить, а где лучше этого не делать. Мы закупаем материалы оптом, и это значительно сокращает затраты. Скидки и знания, как и где можно сделать дешевле, являются нашим неоспоримым преимуществом, и мы с радостью помогаем людям преобразовать свое жилье не только со вкусом, но и с посильными затратами.
Сайт: www.royalbudservice.com.ua
Казино Shangri-La
Основна назва: Казино Shangri-La
Сайт: shangrila.ua
Опис діяльності: Бренд казино Shangri La хорошо знаком игрокам по всему миру и за свою почти полувековую историю стал признанным местом для игр наивысшего класса. В нашем зале казино Вы найдете самые популярные азартные игры на реальные деньги. Для наших гостей лицензионные автоматы от лучших мировых производителей Novomatic, EGT, Scientific games и IGT. Все возможные классические игры столах: Техасский холдем, Русский и Карибский покер, трехкарточный покер, Блэкджек, Американская рулетка и Пунто Банко. Вы будете играть на гривны в атмосфере роскоши и комфорта. Казино предлагает моментальные выплаты денег по выигрышам.
Сайт: shangrila.ua
ТОВ ПРАЙДБЮД АЙТI
Основна назва: ТОВ ПРАЙДБЮД АЙТI
Опис діяльності: Предлагают работу по вакансии "Тестировщик сайтов QA - с обучением"
Vlad Garasayan
LYKK Sp. z.o.o. - комплексные решения по водоотведению
Основна назва: LYKK Sp. z.o.o. - комплексные решения по водоотведению
Інші назви: LYKK Sp.
Сайт: lykk-group.com
Опис діяльності: Представительство «LYKK Sp. z.o.o.» — одна из ведущих Компаний на рынке Украины в сфере водоснабжения, водоотведения и очистки сточных вод. Мы предоставляем весь спектр услуг связанных с реализацией комплексных решений по очистке сточных вод, водоподготовке, учету воды и тепла: начиная от разработки проектных решений и заканчивая монтажом, пуско-наладкой и гарантийным обслуживанием.
Інші назви: LYKK Sp.
Сайт: lykk-group.com