Platinum Group
InSpe
Основна назва: InSpe
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: inspe.ua
Опис діяльності: INSPE постачає стоматологічне обладнання і матеріали преміум якості в українські стоматологічні клініки понад 20 років. INSPE є офіційним представником найвідоміших світових брендів - виробників продуктів для стоматологів та має у своєму портфоліо проекти найуспішніших і найвідоміших стоматологічних клінік України. Cтворення стоматологічних клінік "під ключ", консалтинг для стоматологічного бізнесу.
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Медиа Группа Locomative
Основна назва: Медиа Группа Locomative
Інші назви: Locomative
Сайт: locomotive.digital
Опис діяльності: ФАКТЫ О НАС — ПРЕИМУЩЕСТВА ДЛЯ ВАС У нас бутиковый подход. Каждый клиент на вес золота, которого мы холим, лелеем и любим, как еврейская мама своего единственного сына :) Мы маленькая компания, которая работает с большими проектами в e-commerce. Львиная доля наших клиентов являются ТОПовыми игроками на своих рынках. Изначально они работали с известными и раскрученными компаниями, но в итоге выбрали именно нас. Мы быстрые, гибкие и прогрессивные. Мы маленькие, поэтому нам приходится стараться больше. Мы работаем лучше, быстрее и дешевле. Качество, а не количество — это наша мера!
Інші назви: Locomative
Сайт: locomotive.digital
Радник у сфері державних закупівель
Основна назва: Радник у сфері державних закупівель
Інші назви: Радник
Основна назва: Виктор Оношко
Інші назви: Мама Приготувала
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: mamaprigotovila.org
Опис діяльності: Создатель вендингового бизнеса в Украине «Мама Приготовила».
Інші назви: Мама Приготувала
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: mamaprigotovila.org
Опис діяльності: Создатель вендингового бизнеса в Украине «Мама Приготовила».
ЧП Таран Надежда Николаевна
Основна назва: ЧП Таран Надежда Николаевна
Інші назви: Tiens Ukraine, Тянь Ши
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.tiens.ua
Опис діяльності: Компания занимается подбором людей на не существующие должности
Інші назви: Tiens Ukraine, Тянь Ши
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг