Легіон Київ

Полярне джерело

Основна назва: Полярне джерело
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: pd-voda.com.ua
Опис діяльності: Видобуток і доставка артезіанської води.

SICKLIST

Основна назва: SICKLIST
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: sicklist.net
Опис діяльності: Оформлення медоглядів для отримання санітарних книжок, довідок 083, 063. Є послуга онлайн-оформлення з доставкою у відділення пошти.

Патрик

Основна назва: Патрик
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: patrik.com.ua
Опис діяльності: В нашем ассортименте представлено более 10 тысяч товаров, благодаря чему каждый клиент может найти подходящий товар для своего клиента. Мы стараемся найти индивидуальный подход к каждому клиенту, благодаря чему все, кто делали заказы на нашем сайте, остались довольны. А это – более 3 тысяч человек!

Parimatch

Основна назва: Parimatch
Сайт: bioenergy.in.ua

Опис діяльності: У сучасному світі азартні ігри все більше переходять в онлайн простір, надаючи гравцям необмежені можливості для розваг та виграшів. Одним з провідних сайтів є онлайн казино Parimatch, яке пропонує широкий вибір слотів онлайн. Відразу після реєстрації на сайті через кнопку parimatch.ua вхід гравці можуть зануритися у світ захоплюючих ігор та відчути справжній адреналін. Однією з ключових переваг Parimatch є його різноманіття слотів та ігрових автоматів. Від класичних моделей до новітніх розробок – кожен гравець знайде щось до душі. Важливою рисою платформи є те, що кожен слот проходить ретельне...

Funded Tradin

Piel Cosmetics

Основна назва: Piel Cosmetics
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: pielcosmetics.com

Опис діяльності: Piel Cosmetics – это космецевтический бренд для современных женщин, основанный на гиалуроновой кислоте и цитрате серебра. Наша продукция обеспечивает глубокое увлажнение, защиту и омоложение кожи. Мы предлагаем инновационный подход к домашнему уходу, который легко вписывается в повседневную жизнь, предоставляя профессиональные результаты. Не тестируется на животных, не содержит парабенов, SLS, SLES и формальдегида.

3ОНА51

Основна назва: 3ОНА51
Інші назви: 3ona51
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: www.3ona51.com

Опис діяльності: ЗОНА51 — ведущий интернет-магазин для геймеров и киберспортсменов Украины с 2010 года. Мы предлагаем широкий ассортимент товаров, профессиональные консультации и поддержку на всех этапах покупки.

Транспортна компанія M3Cargo — доставка вантажів морем з Китаю

Основна назва: Транспортна компанія M3Cargo — доставка вантажів морем з Китаю
Інші назви: M3Cargo
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: m3cargo.com
Опис діяльності: M3Cargo — надійний партнер у доставці збірних вантажів з Китаю в Україну. Ми спеціалізуємося на обслуговуванні малого та середнього бізнесу: магазинів, виробництв, салонів краси, ресторанів, спортзалів та фабрик. Наша компанія бере на себе всі логістичні клопоти, від пошуку постачальника до митного оформлення та відвантаження товарів. Ми пропонуємо фіксовану вартість доставки без прихованих платежів та гарантуємо збереження вантажу. Обирайте M3Cargo — розвивайте свій бізнес без зайвих проблем і турбот!