Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

ООО Провида TV

Основна назва: ООО Провида TV
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: provida.tv
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: ProVida — это всесторонний ресурс, предлагающий разнообразные астрологические и эзотерические прогнозы. На сайте вы найдете гороскопы для всех знаков зодиака, таро-прогнозы, расклады на картах таро, а также детальные описания знаков зодиака и полезные статьи по астрологии и эзотерике. Каждый раздел сайта тщательно разработан, чтобы предоставить пользователям точную и актуальную информацию, которая поможет лучше понять себя и свою жизнь. Если вы хотите узнать, что звезды и карты таро предсказывают для вас, ProVida станет вашим надежным проводником в мире астрологии и эзотерики.

KRAGO

Основна назва: KRAGO
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: krago-store.com
Опис діяльності: KRAGO – це відносно молодий, але оригінальний та самобутній бренд, заснований братом та сетрою. Створений, щоб надавати нові фарби в повсякденні образи, бренд дуже швидко запропонував свою лінійку аксесуарів. Так у колекції товарів з'явилися вищої якості дизайнерські парасольки, гребінці для волосся класу “люкс”, шкарпетки з шовку та кашеміру, а також краватка-метелики та шкіряні ремені. За невеликий період свого існування ми допомогли тисячам людей знайти свій стиль і підкреслити свою індивідуальність.

Crona&Spa

Основна назва: Crona&Spa
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: cronahotel.com
Регіон роботи: Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: В обіймах природи, серед могутніх крон запашного хвойного лісу, на вас чекають 43 дизайнерські номери, які дозволять сховатися від буденності і подарують повноцінний відпочинок душі і тіла.

Інтел Девелопмент Груп

Регіон роботи: Львів

Опис діяльності: Продаж новобудов у Винниках, Мукачево, Львові

інтернет-магазин Совеня

Основна назва: інтернет-магазин Совеня
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: sovenya.com.ua
Опис діяльності: Совеня не просто інтернет-магазин іграшок! Ми перш за все - батьки, тож створили для дітей і їх батьків хороший вибір та легкий сервіс для покупок дитячих іграшок, де хочеться купувати знову і знову. В очах кожної дитини Ви мама і тато це супергерої які можуть зробити їх щасливими. Для цього працює Совеня тож робіть Ваших діток щасливішими.

ІНДЕЛ ОФІЦІЙНО

Основна назва: ІНДЕЛ ОФІЦІЙНО
Інші назви: ТОВ "Індел"
Сфера діяльності: Торгівля
Сайт: indelcosm.com.ua
Регіон роботи: Одеса
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Ми міжнародна компанія, яка займається дистрибуцією спеціальних та високоякісних інгредієнтів для косметичних, фармацевтичних засобів та харчових продуктів. Завдяки нашому досвіду та комплексній підтримці клієнтів ми маємо ноу-хау, щоб допомогти Вам у розробці та впровадженні унікальних рішень. Ми тісно співпрацюємо з науково-дослідними відділами, маркетологами та власниками бізнесу, щоб надавати їм найкращі рішення, які допоможуть створювати косметичні продукти з унікальними конкурентними перевагами. Завдяки широкому спектру пропозицій, ми прагнемо допомогти нашим клієнтам досягти нових...

Интро мед

Основна назва: Интро мед
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: spravochki.net
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания занимается выдачей мед документов, справок и прочего.

«Креатив»

Основна назва: «Креатив»
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: kreatuv.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Производители наружной рекламы в Киеве. На рынке с 2011 года.

Carlsberg Ukraine

Основна назва: Carlsberg Ukraine
Інші назви: Тендерна площадка
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: equipmentforsale.carlsbergukraine.com
Опис діяльності: Реалізація обладнання та матеріалів компанії Carlsberg Ukraine. Тендерна площадка. Широкий асортимент обладнання та матеріалів Платформа пропонує великий вибір не тільки залишкових матеріалів, але й високоякісного обладнання, що виходить з використання в результаті модернізації виробничих ліній. Прозорість торгів Всі тендери проводяться відкрито, з чіткими правилами та процедурами, що забезпечує рівні умови для всіх учасників і знижує ризик корупції. Підтримка користувачів Клієнтська підтримка завжди готова допомогти з будь-якими питаннями або проблемами, що можуть виникнути під час реєстрації,...

Владимир

Основна назва: Владимир
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Неадекватное руководство компании, в частности Богданчик С.С., который в производстве вообще ничего не понимает, полный тормоз, кидают на зарплату и т.д. Не теряйте зря своё время и здоровье.