Sollers group
Інші назви: Omega Capital, International Technology Partners
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.work.ua
Регіони роботи: Київ, Харків
Опис діяльності: международная маркетинговая компанией нового поколения...еа если проще то - развод людей вне зависимости от страны проживания на деньги под видами : форекс, криптовалюта, сотрудники Сбербанка
Інші назви: Omega Capital, International Technology Partners
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.work.ua
Sityslot
Основна назва: Sityslot
Інші назви: Ситислот
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: sityslot.com
Опис діяльності: Разработка мобильных игр и приложений, а так же игр для игровых автоматов.
Інші назви: Ситислот
Основна назва: Машинтех
Інші назви: Машінтех MachEnTech
Сайт: www.met.ua
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: Компания занимается продажей, поставкой и запуском металлообрабатывающего промышленного оборудования.
Інші назви: Машінтех MachEnTech
UkrSibBank
Основна назва: UkrSibBank
Інші назви: УкрСібБанк
Сайт: premium.ukrsibbank.com
Опис діяльності: UKRSIBBANK BNP Paribas Group – банк для світу, що змінюється. Ми прагнемо зробити фінансове життя наших клієнтів успішним, безпечним і простим. UKRSIBBANK працює на ринку України з 1990 року. Банк пропонує своїм клієнтам якісне фінансове обслуговування у найкращих європейських фінансових традиціях. 60% акцій банку належать одній з найбільших у світі фінансових Груп BNP Paribas, 40% – ЄБРР.
Інші назви: УкрСібБанк
Сайт: premium.ukrsibbank.com
black frag
Основна назва: black frag
Інші назви: https://www.instagram.com/black_frag_kh/
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Опис діяльності: Компьютерный клуб
Інші назви: https://www.instagram.com/black_frag_kh/
Опис діяльності: Компьютерный клуб
Завод Черноморполиграфметалл, ЧАО
Основна назва: Завод Черноморполиграфметалл, ЧАО
Інші назви: бывший Таламус ЛТД
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Внимание! это бывший "Таламус ЛТД" про который отзывов на просторах инета не мало! Название поменяли а внутрянка осталась прежней, не идите!
Інші назви: бывший Таламус ЛТД
Регіон роботи: Одеса