Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Другие названия: FinFax
Сайт: finfax.ru
Регион работы: Керчь
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Сравнение услуг в банках

Mountech

Основное название: Mountech
Другие названия: українсько європейський бренд
Сайт: mountech.com.ua
Описание деятельности: На сайті представлена продукція торговельної марки MounTech — українського європейського бренд, що спеціалізується на якісних та надійних кріпленнях для аудіо-відео техніки, а також виготовляє інші різноманітні товари для дому, офісу і вашого комфорту, включаючи меблі та аксесуари У MounTech ми забезпечуємо повний цикл виробництва в Україні на базі нашого підприємства – від ідеї та креслення до упаковки та доставки, що гарантує надійність та якість кожного виробу. Наші інженери та дизайнери невпинно працюють над розробкою і вдосконаленням моделей. Вся продукція проходить ретельне тестування та...

Yato24

Основное название: Yato24
Другие названия: Yato24 - будівельні інструменти
Сфера деятельности: Торговля: Оборудование для предприятий
Сайт: yato24.com.ua
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Yato24 — це компанія, що спеціалізується на продажу будівельних інструментів та обладнання. Асортимент включає високоякісні інструменти для професіоналів та домашніх майстрів. Вся продукція компанії вирізняється міцністю, довговічністю та зручністю використання, що робить Yato24 надійним вибором для будь-яких будівельних робіт.

Study Roads

Основное название: Study Roads
Другие названия: Study Roads - агенція з навчання за кордоном
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: study-roads.com
Описание деятельности: Study Roads – це агенція з організації навчання за кордоном, яка допомагає абітурієнтам обрати оптимальні освітні програми для середньої, вищої та післядипломної освіти в найкращих університетах світу. Ми пропонуємо повний супровід: від підбору навчального закладу, підготовки мотиваційних листів та документів до отримання студентської візи й пошуку житла. Наші експерти мають багаторічний досвід роботи, що гарантує індивідуальний підхід та якісні послуги. Ми також пропонуємо мовні курси та підготовку до міжнародних тестів, таких як TOEFL, IELTS, Cambridge.

M3Cargo

Основное название: M3Cargo
Другие названия: Транспортна компанія M3Cargo — доставка вантажів морем з Китаю
Сайт: m3cargo.com
Описание деятельности: M3Cargo спеціалізується на доставці збірних вантажів з Китаю в Україну, надаючи послуги малому та середньому бізнесу, включаючи магазини, виробництва, салони краси, ресторани та фабрики. Компанія забезпечує комплексне рішення — від пошуку постачальника в Китаї до доставки товару в Україну та митного оформлення. M3Cargo пропонує фіксовану вартість доставки без прихованих платежів і гарантує збереження вантажу, надаючи фінансову відповідальність за пошкоджені товари. Клієнти можуть зосередитися на розвитку свого бізнесу, залишивши всі логістичні та митні питання на компанію.

DEZ tactic

Основное название: DEZ tactic
Регион работы: Винница
Описание деятельности: Служба дезінсекції та дератизації

Тепло-Полис

Основное название: Тепло-Полис
Другие названия: Пластинчастий теплообмінник
Сфера деятельности: Производство/поставка: Энергетика
Сайт: teplo-polis.com.ua
Описание деятельности: Пластинчастий теплообмінник — це один із найефективніших і сучасних пристроїв для теплообміну, який широко використовується в різних галузях промисловості, зокрема в опаленні, вентиляції, кондиціонуванні та охолодженні. Основна перевага цього обладнання полягає в його компактності, високій ефективності та здатності передавати тепло навіть за мінімальної різниці температур. Конструкція пластинчастого теплообмінника складається з ряду тонких металевих пластин, між якими проходять теплоносії. Завдяки великій площі контакту тепло ефективно передається від одного середовища до іншого, що дозволяє...

EXI

Основное название: EXI
Другие названия: Інтернет-магазин одягу Exi
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: exi.com.ua
Описание деятельности: Інтернет-магазин одягу Exi – це ідеальне місце для тих, хто цінує стиль, якість та зручність покупок. На сайті представлений широкий асортимент одягу для жінок та чоловіків, що дає змогу знайти все необхідне для створення унікального гардеробу. Особливу увагу варто приділити простоті навігації по сайту та швидкій доставці. Система пошуку та фільтрів дозволяє легко знайти потрібні речі, а регулярні акції та знижки допомагають заощаджувати на покупках. Якщо ви шукаєте інтернет-магазин з високим рівнем обслуговування та широким вибором якісного одягу, Exi – ваш найкращий вибір!

Manupackaging Group

Основное название: Manupackaging Group
Другие названия: Manupackaging
Сайт: manupackaging.ua
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Manupackaging Group — провідний виробник пакувальних матеріалів у Європі з більш ніж 85-річним досвідом роботи. Компанія має 5 заводів у Німеччині, Бразилії та Аргентині і вже 23 роки успішно працює на ринку України. Понад 200 компаній в Україні співпрацюють з Manupackaging, довіряючи якість і надійність їхньої продукції. Основна спеціалізація компанії — виробництво та дистрибуція пакувальних матеріалів і обладнання для завершальних етапів пакування. Manupackaging пропонує тільки безпечні матеріали, що підлягають 100% переробці, і надає повний сервіс з обслуговування обладнання. Шоурум компанії...

Artpix3d

Основное название: Artpix3d
Сайт: artpix3d.com
Описание деятельности: Продаж 3d кристалів в США і інших країнах.