Sea Way
Основна назва: Sea Way
Сайт: rastamozhka.com
Опис діяльності: аш бизнес требует своевременной и безопасной доставки грузов из Китая? Тогда компания Sea Way – это то, что вам нужно! Мы - команда опытных и квалифицированных специалистов, которые предоставляют полный комплекс услуг по доставке грузов из Китая. Мы не просто доставляем грузы, мы также занимаемся таможенным оформлением. Наши специалисты делают предварительный просчет платежей, готовят все необходимые документы и сопровождают груз на всех этапах перевозки, включая таможенный контроль.
Sea Way
Основна назва: Sea Way
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Мы выбрали компанию для постоянного сотрудничества. Здесь опытные и квалифицированные специалисты занимаются доставкой грузов из Китая и выполняют таможенное оформление. Они делают предварительный просчет платежей, готовят все необходимые документы и сопровождают в таможне. Благодаря этому наш груз вовремя и без проблем доставляется в пункт назначения.
Регіон роботи: Одеса
Сінерджі Форс
Основна назва: Сінерджі Форс
Інші назви: Сінерджі Сістем
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Продукція ТМ "Кока-кола"
Інші назви: Сінерджі Сістем
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Продукція ТМ "Кока-кола"
Sun`s House
Опис діяльності: Інтернет магазин чоловічого верхнього одягу
Спорткомплекс Авангард
Основна назва: Спорткомплекс Авангард
Інші назви: Спортивный комплекс Авангард
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: avangardsport.com
Інші назви: Спортивный комплекс Авангард
Сайт: avangardsport.com
Всеукраинский национальный институт селекции
Основна назва: Всеукраинский национальный институт селекции
Інші назви: ВНІC
Інші назви: ВНІC
Solo Dveri
Основна назва: Solo Dveri
Сайт: www.solo-dveri.ua
Опис діяльності: Можу порадити перевірений інтернет-магазин Solo Dveri, де можна придбати двері в Києві та всі необхідні комплектуючі для дверних конструкцій, а також замовити встановлення вхідних та міжкімнатних дверей. Менеджери компанії мають досвід, необхідний для роботи у сфері будівництва та ремонту, що гарантує високу якість послуг та довговічність результатів. Співпраця з ними допомогла мені зробити мій офіс та квартиру більш функціональною та затишною за доступну плату.
Сайт: www.solo-dveri.ua
finly.exchange
Основна назва: finly.exchange
Інші назви: Finly обменник
Сайт: finly.exchange
Опис діяльності: ✔️Обмін UAH USD,цифрової валюти будь-які напрямки💰 ✔️SWIFT SEPA перекази💸 ✔️Виплати в Китай (CNY|RMB). ✔️Міжнародні перекази 💸 ✔️Оплата авто з США 💸 Актуальні тарифи та менеджер у нашому Телеграм-чаті⬇️ https://t.me/finly_obmen
Інші назви: Finly обменник
Сайт: finly.exchange
ClearLine
Основна назва: ClearLine
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: clearline.com.ua
Опис діяльності: Компанія «Clearline» розробляє архітектурні та дизайн-проекти інтер'єрів житлових та нежитлових приміщень, робочі креслення для будівельних та оздоблювальних робіт, архітектурні проекти, займається декоруванням інтер'єру та екстер'єру.
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: clearline.com.ua