БУДІДЕЯ ПЛЮС

Основна назва: БУДІДЕЯ ПЛЮС
Інші назви: ТОВ "БУДІДЕЯ ПЛЮС"
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: budidea.com

Опис діяльності: Виготовляє вироби з металу і нержавіючої сталі, меблі лофт, перила у яких немає, і ніколи не буде аналогів! Філігранний ексклюзив за авторськими проектами або ваших креслень.

IgrosoftUkrSlots

Основна назва: IgrosoftUkrSlots
Інші назви: ИгрософтУкрСлотс
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: igrosoftukrslots.com
Опис діяльності: Крупнейший сайт, посвященный игровым автоматам Игрософт, дающий возможность играть в слоты компании бесплатно, а также находить современные онлайн казино, имеющие в своем ассортименте полные версии этих аппаратов.

2СТОЛА

Основна назва: 2СТОЛА
Інші назви: Інтернет-магазин меблів 2СТОЛА
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: 2stola.com.ua
Опис діяльності: Інтернет-магазин меблів 2СТОЛА пропонує офісні та домашні меблі провідних українських виробників. Торговий зал магазину працює з 2016 року, надаючи якісну продукцію приватним покупцям та українським компаніям. За час роботи ми на 100% освоїли майстерність виконання замовлень будь-якого рівня складності та обсягу, навчилися повністю виправдовувати покладені на нас очікування як з боку великих компаній, так і з боку приватних покупців. Ми працюємо тільки з найкращими та перевіреними меблевими фабриками, і тому наші покупці отримують не лише якісний товар, а й найнижчу ціну на ринку.

IDAD

Основна назва: IDAD
Інші назви: АйДЭД
Сайт: idad.today
Опис діяльності: 11 августа 2020 года в Украине был принят закон о легализации гемблинга. Через 11 лет после запрета азартные игры в Украине снова радуют глаз отечественных игроков. В этот раз решение коснулось не только наземных заведений, но и онлайн-сфер. Поглотившая весь мир цифровая эпоха теперь наводит порядок в этой стране. Именно теме онлайн-гемблинга посвящен сайт IDAD.

Центр ЛТД

Основна назва: Центр ЛТД
Сайт: centrltd.com
Опис діяльності: Могу посоветовать компанию Центр ЛТД, которая предлагает эффективные и долговечные пластиковые окна, балконы, лоджии и двери с дизайном на любой вкус. Стеклопакеты отличаются повышенной тепло- и шумоизоляцией, а также имеют необходимую защиту от пыли и влаги. Инновационный ПВХ-профиль с прочным металлическим каркасом состоит из нескольких воздушных камер. Фурнитура снабжена специальной системой механизмов, которые выполняют много полезных функций.

XD Design

Основна назва: XD Design
Сайт: xd-design-bobby.com.ua
Регіон роботи: Харків

Опис діяльності: Офіційні оригінальні рюкзаки Bobby від голландської компанії XD Design тепер в Україні! Наш магазин є офіційним дилером компанії XD Design і постачає лише справжні, оригінальні рюкзаки за найнижчими цінами. Перебуваючи на нашому офіційному сайті знаменитих рюкзаків-антивор Ви маєте можливість придбати продукт, що вже став легендою, прямо зараз. Як офіційний продавець Bobby XD Design в Україні ми гарантуємо оригінальність, якість та найнижчу ціну на ринку!

ФОП Бурденюк Г

Основна назва: ФОП Бурденюк Г
Інші назви: Магазин Mimi Silve
Сфера діяльності: Торгівля: Ювелірні вироби
Сайт: mimi-silver.com.ua
Регіон роботи: Чернівці

Опис діяльності: «Mimi Silver» — магазин, який пропонує недорогі срібні прикраси як для дітей, так і для жінок. Завдяки широкому асортименту стилів, від милих і грайливих до елегантних і вишуканих, у цьому бюджетному магазині кожен знайде щось для себе. Усі ювелірні вироби виготовляються з високоякісного срібла та мають ціну на будь-який бюджет. Відвідайте Mimi Silver, щоб отримати ідеальний подарунок або побалувати себе приголомшливими новими срібними прикрасами.

Доречно

Основна назва: Доречно
Інші назви: Інтернет-магазин цікавих речей та подарунків Доречно
Сайт: dorechno.com.ua

Опис діяльності: Інтернет-магазин цікавих речей та подарунків Доречно — це краще місце для придбання подарунків для ваших друзів та близьких. Ми теж любимо дарувати, а тому розуміємо, як іноді важко обрати подарунок. Тому ми створили зручний сервіс, де зібрані найкрутіші речі та оригінальні подарунки від кращих світових брендів. В нашому магазині ви можете знайти безліч товарів найвідоміших виробників. Ексклюзивні подарунки, сувеніри, набори до свят, креативні та незвичайні речі. І все це за чудовими цінами! Ми також пропонуємо різноманітні послуги, такі як пакування подарунків та доставка. Наша команда завжди...

Вияр

Основна назва: Вияр
Сфера діяльності: Виробництво та постачання

Опис діяльності: Богодельня та ещё... Работал кода наступил карантин, вариантов не было, метро не работало. В двух словах, отношение как к рабам, что на заводе что в офисе, по отношению к сотрудникам. Работают, кум, брат, сват. Все подтягивали своих родичей, друзей, и новеньких там просто эксплуатируют, а будешь жаловаться уволят. Сотрудники многие просто село, и атмосфера в коллективе соответственно.. Стукачи везде и подставы, причем сами подставляют своих сотрудников. Как пример, вечером зовут всех на корпоратив, а утром в 9.00 приходят с проверкой на перегар. Так зачем тогда поить людей водкой?) Делайте корпоративы...

Shako Nails

Основна назва: Shako Nails