Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

Fayna Ukraine

Основна назва: Fayna Ukraine
Інші назви: Файна Україна
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: faynaukraine.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Вітаємо Вас на сторінках унікального, якісно нового інтернет-магазину "Fayna Ukraine". Наша унікальність полягає в тому, що асортимент товарів для комфортної, теплої та затишної атмосфери вашого дому ми підбираємо з особливою стратегією. Кожен у нашій амбіційній команді дотримується її, маючи при цьому власне бачення того чи іншого аспекту сучасної домівки.

Resteq

Основна назва: Resteq
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: resteq.ua
Опис діяльності: Бажаєте купити недорого культових героїв зі світу віртуальних розваг, легендарних персонажів популярних фільмів, коміксів чи мультфільмів? У такому разі рекомендую уважно ознайомитись з великим асортиментом, представленим у категорії "Колекційні фігурки" спеціалізованого інтернет-магазину Resteq. На сайті представлені наявності барвисті статуетки фантастичних істот і супергероїв "Марвел" будуть із захопленням сприйняті не тільки дітьми або дорослими, але також справжніми колекціонерами оригінальних фігурок.

GPSocks

Основна назва: GPSocks
Інші назви: ТОВ «ЛЬВІВСЬКА ШКАРПЕТКОВА КООПЕРАТИВА»
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль

Інші назви: Автоматы
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: trudovaslava.info
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Хочу посоветовать хороший сайт, шикарные бонусы, мгновенные выводы. Только тут вы сможете отдохнуть и заработать. Залетай не пожалеешь.

ProRoliki

Основна назва: ProRoliki
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: proroliki.com.ua
Опис діяльності: Любителям катания на роликах и активного отдыха советую обратить свое внимание на интернет-магазин ProRoliki, где можно купить качественные роликовые коньки известных брендов по доступной цене. В каталоге представлено множество моделей известных мировых брендов, а также огромный выбор надежных спортивных аксессуаров, защитной экипировки и комплектующих, которые сделают катание на роликах не просто комфортным, но и безопасным. Специалисты компании очень ответственно подходят к наполнению ассортимента сайта, поэтому предлагают своим клиентам только фирменную продукцию, которая соответствует всем...

Алюміній технолоджи

Основна назва: Алюміній технолоджи
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Монтаж и остекление фасадов зданий, установка входных групп, перегородок...

ТОВ Инверт

Опис діяльності: Производство печенья

Greenleaf

Основна назва: Greenleaf
Сайт: greenleaf.com.ua
Опис діяльності: Почти все женщины время от времени бывают недовольны собственным весом. Вот и я не стала исключением, но зато очень быстро смогла найти для себя отменный природный подсластитель, а самое главное, что он низкокалорийный, имеет хороший аромат и совсем не портит вкус горячих напитков. Приобрела недавно вот такую сладкую стевию и эритритол от компании Greenleaf, потому что еще вообще не могу пить утренний кофе и теплый чай без сахара. Теперь я готовлю на них практически все: любую выпечку и тортики, сырники, запеканку, кексы и даже блинчики. Также у них на сайте есть рецепты многих моих любимых блюд с...